Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, dans videosuyla yine kendine hayran bıraktı!

Demet Özdemir, dans videosuyla yine kendine hayran bıraktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, günümüzün en popüler kadın oyuncularının başında geliyor.

Netflix için çekilen ve Şükrü Özyıldız ile baş rolü paylaştığı ‘Aşk Taktikleri’ filminin çekimlerini bitiren Demet Özdemir kendisini dansa verdi.

Demet Özdemir, dans videosuyla yine kendine hayran bıraktı! 7

Dans geçmişi olduğu bilinen ve dans etmeyi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Demet Özdemir, ara ara instagram hesabından yayınladığı dans videoları ile hayranlarından büyük ilgi görüyor. Özdemir,  instagram hesabından yeni bir dans videosu yayınladı. Oyuncunun paylaştığı dans videosu  takipçilerinden tam not aldı. Özdemir için ‘10 parmağında 10 marifet’ yorumları yapıldı. Mini şortuyla dans ettiği videoda güzel fiziğini de sergileyen oyuncunun fit hali de dikkat çekti. Demet Özdemir’in ”Biz geldik’ yazarak paylaştığı dans videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Demet Özdemir (@demetozdemir)’in paylaştığı bir gönderi

 

İnstagramda 14 milyona yakın takipçisi bulunan Demet Özdemir sosyal medyayı son derece aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla ve şarkıcı oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla da sık sık gündem oluyor. Oyuncunun yeni sezonda hangi yapım ile ekranlarda olacağı da hayranları tarafından merakla bekleniyor. Demet Özdemir şu an elinde ki projeleri değerlendiriyor, henüz net bir karar vermiş değil.