Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Kefaret’in ‘Başkomiser Sinan’ı Mert Fırat’tan, kızı ile ilgili duygusal açıklamalar!

‘Kefaret’in ‘Başkomiser Sinan’ı Mert Fırat’tan, kızı ile ilgili duygusal açıklamalar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat en son, Fox TV ekranında yayınlanan ve Zülfü Livaneli’nin ‘Konstantiniyye Oteli’ romanından uyarlanan ‘Kefaret’ adlı dizide ‘Başkomiser Sinan Demir’ karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Dizisi final yapan Mert Fırat bir süre dinlendi. Ailesiyle birlikte tatil yaptı. 2018 yılının Temmuz ayında İdil Fırat ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl kasım ayında baba olmuştu.

'Kefaret'in 'Başkomiser Sinan'ı Mert Fırat'tan, kızı ile ilgili duygusal açıklamalar! 6

Kızlarına Seyhan Mia adını veren çift,  Mert Fırat’ın cinayet masası başkomiserini, Melisa Aslı Pamuk’un ise bir istihbarat ajanını canlandırdığı polisiye gizem filmi ‘Kilit’in galasına birlikte katıldı. Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Mert Fırat, pandemi sürecinde baba olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, “Her ne kadar hepimiz çok zor süreçler geçirsek de evladımız pandeminin bize hediyesi oldu. Tarifi olmayan bir mutluluk…” ifadelerini kullandı. 27 Ağustos’ta vizyona girmesi beklenen ‘Kilit’ filminin oyuncu kadrosunda, Fırat ve Pamuk’un yanı sıra usta oyuncu Mustafa Alabora, Timur Acar ve Asuman Dabak gibi güçlü isimler bulunuyor.