Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuş Uçuşu dizisinde oynayan Birce Akalay, ticarete atıldı! Yeni bir marka kurdu!

Kuş Uçuşu dizisinde oynayan Birce Akalay, ticarete atıldı! Yeni bir marka kurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, ekranlara son olarak Babil dizisi ile gelmişti. Oyuncu, dizinin pandemi arasından sonra yeni sezonda reytingleri yüzünden final yapmasının ardından Bodrum’a gitmişti. Bir süre dinlenen Birce Akalay, İstanbul’a döndükten sonra da yeni dizisiyle anılmaya başlandı.

Oyunculuğu ile rol aldığı projelerde büyük beğeni toplayan Birce Akalay, şimdilerde İbrahim Çelikkol ile birlikte Netflix için çekilen Kuş Uçuşu isimli dizide rol alıyor.

Bir televizyon kanalındaki kuşak çatışmalarının anlatıldığı dizide Çelikkol ile buluşması ise hayranları tarafından büyük sevinçle karşılandı. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisinde oynamış ve partnerlikleri çok beğenilmişti.

Birce Akalay, dizinin çekimlerinin başlamasından sonra zaman zaman setten fotoğraflar da paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde yorgun olduğunu ifade eden bir paylaşım yapmış ve “Uykuu biraz uykuu” diye yazmıştı.

Kuş Uçuşu dizisinde oynayan Birce Akalay, ticarete atıldı! Yeni bir marka kurdu! 7

Birce Akalay’ın yorgunluğunun altında sadece dizi çekimlerinin olmadığı son gelen bir haberle anlaşıldı! Gazeteci Birsen Altuntaş, Akalay’ın kendi adını verdiği bir mücevher ve takı markası kurduğunu duyurdu.

Buna göre Akalay’ın yeni markasının ismi Birce Fine Jewellery… Yeni marka oluşturan ünlü oyuncu, bu marka adıyla kendi tasarımlarından oluşan takı ve mücevher tasarımlarını meraklılarıyla buluşturacak…