Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu itiraf etti, duyanlar koptu! İbrahim Selim İle Bu Gece’yi izleyenler anladı!

Afra Saraçoğlu itiraf etti, duyanlar koptu! İbrahim Selim İle Bu Gece’yi izleyenler anladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncuları arasında yer alan Afra Saraçoğlu, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin Youtube kanalında yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Samimi tavırları, doğal halleri, enerjik kişiliği ve esprili tarzıyla beğeni toplayan oyuncu, bir soruya verdiği yanıtla da izleyenleri gülmekten kopardı.

Oyuncu, şu sıralar BluTV’nin Yeşilçam dizisi ile gündemde. Çağatay Ulusoy ile başrolünde oynadığı Yeşilçam dizisinde, 1960’ların Türkiye’si ve o dönem altın çağını yaşayan Yeşilçam anlatılıyor.

Afra Saraçoğlu’nun dönem kıyafetleri, saçı ve makyajı ile 60’ların kadınları şeklindeki görüntüsü ve oyunculuğu, diziyi izleyenler tarafından da çok beğeniliyor.

Uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile birlikte olan Saraçoğlu, İbrahim Selim’in programında yaptığı bir küçük itiraf ve sonrasında kalkıp dans etmesi ile programı izleyenleri çok güldürdü.

İbrahim Selim oyuncuya “Hiç kimseye itiraf edemediğin ama yalnız kaldığında dinlediğin bir şarkı var mı?” diye sordu. Afra Saraçoğlu, “Çok özel, itiraf edeceğim şu an. Mert ile arada bir arabanın camlarını açıp son ses dinlediğimiz bir şarkı var. Apaçi gibi bir şarkımız var” diyerek o şarkıyı ilk kez açıkladı!

Afra Saraçoğlu itiraf etti, duyanlar koptu! İbrahim Selim İle Bu Gece'yi izleyenler anladı! 8

Oyuncu, “Sözer Sepetçi Sevme” şarkısı dedikten sonra o şarkı stüdyoda çalmaya başladı. Afra Saraçoğlu bir süre sandalyede otururken şarkıya eşlik etti ama dayanamayıp ayağa kalkıp oynamaya başladı. O anlarda İbrahim Selim, Afra Saraçoğlu’nun hareketlerine kahkahalarla gülerken, izleyenler için de eğlenceli bir an yaşandı.

Programın yayınlanmasından sonra Afra Saraçoğlu, kendisine İbrahim Selim ve ekibi tarafından gönderilen çiçek ve notu instagram sayfasından paylaştı. Notta yazanlar ise programı izleyenleri gülümsetti.

Çiçekteki notta “Yeni bir guilty pleasure’ımız olmasına sebep olduğun için çok teşekkür ederiz. Sevmeeeeeğ Sevmeeeeeğ… İyi ki geldin Afra. İbrahim Selim ve yıkımekibi” yazıyordu.

Afra Saraçoğlu itiraf etti, duyanlar koptu! İbrahim Selim İle Bu Gece'yi izleyenler anladı! 9

Saraçoğlu instgram’daki paylaşımına “Akşam izleyenler ne demek istediğinizi daha iyi anlayacaktır efenim. Teşekkür ederim iyi ki karşılaştık…” notunu düştü.

Programın tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Habere konu olan güldüren anlar ise 26:45. saniyede yer alıyor…