Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı dizisinin final yapması Dilan Çiçek Deniz’in pek de umurunda değil!

Kusursuz Kiracı dizisinin final yapması Dilan Çiçek Deniz’in pek de umurunda değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisindeki çok başarılı çıkışının ardından nedense diziler konusunda ciddi bir sorun yaşıyor. 1995 yılında Sivas’ta dünyaya gelen oyuncu, Güneşin Kızları dizisi ile 2015 yılından bu yana setlerde başarılı performanslara imzasını attı.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle beğeni toplayan, Bodrum Masalı ile akılda kalan oyuncu, Çukur dizisindeki Sena karakteriyle ise büyük popülerlik elde etti. Dijitalde yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisiyle de adından çok konuşturan oyuncu, önceki sezon Alev Alev dizisinde yer aldıktan sonra bu sezon ise Kusursuz Kiracı isimli proje ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Serkay Tütüncü ile partner olan Dilan Çiçek Deniz, hikayesi ilginç olmasına ve Mona isimli karakteri gayet başarılı bir şekilde canlandırmasına rağmen, düşük gelen reytingler nedeniyle 6 bölüm süren proje ile yine bir talihsizlik yaşadı.

Ancak oyuncu için bu son dizisindeki talihsizlikten çok kötü etkilendiğini söylemek doğru olmayacaktır. Çünkü Dilan Çiçek Deniz, yakın bir zaman önce kendisine gelen tiyatro fırsatını değerlendirerek, kariyerinde yepyeni bir adım attı.

Kusursuz Kiracı dizisinin final yapması Dilan Çiçek Deniz'in pek de umurunda değil! 8

Özlem Öçalmaz’ın hamile olması nedeniyle Amadeus isimli tiyatro oyununun kadın başrolü olan Dilan Çiçek Deniz, Selçuk Yöntem gibi usta bir aktör ile aynı sahneyi paylaşmanın da gururunu yaşıyor. Tansu Biçer’in de Okan Bayülgen’in yerine oyunun yenilenen bölümlerinde yer aldığını hatırlatalım.

Yeni tiyatro sezonunda Constanze karakteri ile ilk kez sahne deneyimi yaşayan Dilan Çiçek Deniz, bu dönüşümden büyük bir fayda sağladı. Oyunculuk performansını tiyatro sahnesine taşıyarak, seyircilerin karşısında oynamanın keyfine varan Dilan Çiçek Deniz, televizyondan çok daha farklı bir deneyim olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Bu zamana kadar insanlara karakterlerimin dertlerini, hislerini geçirebilmek için televizyon ekranı üzerinden bir sınır içerisinde yaklaşabildim. Fakat bendeki Constanze’nin karşılığını seyirciye aktarmak için bu sınır olmaksızın tiyatro sahnesinde var olabilmek bir oyuncu olarak kendimi çok kuvvetli hissettirdi.”

Kusursuz Kiraca dizisinin final yapması belki de tüm Dilan Çiçek Deniz hayranlarının gönlünde bir yara olarak kaldı. Ancak oyuncu adına bu dönemin içi içine sığmayan ve yepyeni bir başlangıcın heyecanı ile geçtiğini de görmek gerekiyor.

Kusursuz Kiracı dizisinin final yapması Dilan Çiçek Deniz'in pek de umurunda değil! 9

Dilan Çiçek Deniz, ilk tiyatro deneyiminin kendisinde yarattığı heyecanı şu sözlerle anlattı: “Kalp atışımın hiç dinmemesiyle birlikte durmak bilmeden karakterde kalmak ve bütün sahne arkadaşlarımla birlikte bir ritim oluşturabilmek meleğimin en keyifli deneyimlerinden biri oldu. Dilan olarak Constanze’nin seyirciyle kurduğu iletişimi hissedebilmek, her gün sahneye özlem duymak, keşke oyunumuz bugün de olsa dediğim anlar mutluluğum oldu”.

Amadeus tiyatro oyunu toplam 70 kişilik hem oyuncu hem de teknik kadrosu ile son yılların en çok izlenen oyunlarından birisi ve Dilan Çiçek Deniz adına da kariyerinde yeni bir açılım sağladığını söylemek yanlış olmayacaktır.