Ana sayfa Sosyal Medya Tesadüf eseri oyuncu olan Burak Sevinç için mesleği bakın nasıl aşka dönüşmüş!..

Tesadüf eseri oyuncu olan Burak Sevinç için mesleği bakın nasıl aşka dönüşmüş!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Burak Sevinç ekranlara en son ATV’de yayınlanan İçimizdeki Ateş adlı diziyle geldi. Bugüne kadar pek çok farklı projede etkili rollerle ekranlara gelen oyuncunun şans eseri oyuncu olduğunu biliyor muydunuz?

Be Man Dergisi’nin Ekim ayı sayısının kapak yıldızı olan oyuncu dergiye kariyeri ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Babası sayesinde çok küçük yaşta müzikle buluştuğunu belirten oyuncu bu sayede İstanbul’a geldiğini ve müzik sayesinde bazı ortamlara girip insanlarla tanıştığını ifade etti.

Tesadüf eseri oyuncu olan Burak Sevinç için mesleği bakın nasıl aşka dönüşmüş!.. 8

Ünlü oyuncu, “Müzik beni, aslında hiç düşünmediğim bir mesleğe doğru yöneltti şans eseri… Beni bu noktaya getiren müziktir. Hiç düşünmediğim ve bilmediğim bir dünyanın, bir mesleğin içine girdim bir anda. Ama çok sevdim, çok keyif aldım. Bir şeyleri başarmaya, bu konuda gelişim göstermeye başladığımda da aşka dönüşmeye başladı oyunculuk benim için. Öyle ki; aktif müzik hayatımı bile bıraktım, sadece oyunculukla ilgilenmeye başladım yıllarca” açıklamasıyla dikkat çekti.

Tesadüf eseri oyuncu olan Burak Sevinç için mesleği bakın nasıl aşka dönüşmüş!.. 9

Ünlü oyuncu şimdilerde, Haldun Dormen ve senfoni orkestrası ile birlikte Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesiyle sahneye çıkıyor. Kadrosunda Burak Sevinç ile beraber Asuman Dabak, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Emrah Eren, Ethel Mulinas, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil, Pelin Karahan, Pelin Uluksar gibi çok sevilen ünlü oyuncuların yer aldığı Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesi farklı şehirlerde sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.