Ana sayfa Sosyal Medya Senaryoyu okurken mahvoldu! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı sezon finalinden ipucunu verdi!

Senaryoyu okurken mahvoldu! Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı sezon finalinden ipucunu verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan 37. bölümü, izleyiciyi hayli zorlayan bir bölüm olacak! Sezon finali yapacak olan dizinin son bölümünde İnci karakterine veda edeceğimiz, bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları dizi, bu sezona damgasını vuran bir yapım oldu. Haliyle sezona veda etmesi de çok çarpıcı ve konuşulacak bir bölüm ile olacak!

Başarılı oyuncuların performanslarıyla her bölüm konuşulduğu yapımdan İnci karakterinin ani ayrılışını kimse beklemiyordu! Farah Zeynep Abdullah’ın yorulduğunu söyleyerek ayrılmak istediğini yapımcıya iletmesi ile ilgili habere de inanmak istemedi izleyici.

Fakat İnci’nin ayrılacağı ortaya çıktı! Daha da ötesi, karakterin diziye çok sarsıcı bir şekilde ölerek veda edeceği öğrenildi!

Şimdi herkes İnci’nin başına ne geleceğini merak ediyor! Tüm aileyi sarsacak, Han’ın çıldırmasına neden olacak olayın ne olduğu henüz bilinmiyor ama dizinin sezon finalinin çekimleri devam ederken, Ezgi Mola’dan gelen bir paylaşım “Oyuncuya bunu yapan, bize ne yapar?” dedirtiyor adeta!

Mola, daha senaryoyu okurken çok etkilendiği anlaşılan sezon finali ile ilgili sahnelerini ezberlerken, ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu aktarıyor mesajıyla.

blank

Mola, “Ezberle ağlama, ezberle” diyerek kendisini sakinleştirmeye çalıştığını anlatırken, 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak son bölüm için de ‘Kaçırmayın. Başa bişey demiyorum’ notunu düşmekte. Mola’nın çok fazla bir ipucu vermeden anlatmaya çalışmasına karşın, aslında büyük bir ipucu verdiği de görülüyor. Ezgi Mola’yı çok sarsan sezon finalinin izleyici için de ekran başında göz yaşları içinde izlenecek ve etkileyici bir bölüm olacağı anlaşılmakta.

Sezon başından beri sarsıcı pek çok sahne öncesinde Mola, benzer paylaşımlar yapmış ve verdiği ipuçlarının ne kadar doğru olduğu da sonrasında anlaşılmıştı. Sezon finali öncesindeki sözleri de yine izleyiciye bir süreliğine veda eden dizinin etkisinde uzun zaman kalacağımızı da gösteriyor…