Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinde Zeynep Koltuk istenmeyen kişi oldu!

Kuzey Yıldızı dizisinde Zeynep Koltuk istenmeyen kişi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisi Cumartesi akşamlarının neşesi konumunda… Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan dizinin 33 bölümü geride kaldı. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’yi başrolde buluşturan yapım, Karadeniz’in güzellikleri arasında izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinde izleyiciler; Aslıhan Güner’i Yıldız karakteri ile ne kadar çok seviyor ise, Şule karakteri ile o kadar gıcık oluyor. Zeynep Koltuk’un canlandırdığı Şule’nin artık diziden gitmesini isteyen izleyiciler, sosyal medyada sürekli olumsuz yorumlar yapıyor. Zeynep Koltuk, başarılı performansı ile izleyiciyi kendisine gıcık ettirme başarısını da sergilemiş oldu.

Elbette ki dizideki bu karşıt karakterler hikayenin ilerlemesi için şart.Dizinin 34. bölümünde Yıldız ile Kuzey’i ayırmaya çalışan Şule’nin sabırları taşırması dikkat çekecek.

Yıldız, “Yeter ulan” diyerek Şule’yi kolundan tuttuğu gibi denize savuruyor… O anları izleyenlerin içlerinin yağının eridiği kesin… Hem Aslıhan Güner hem de Zeynep Koltuk, karşılıklı sahnelerde inandırıcı ve dikkat çekici oyunculukları ile göz dolduruyor.

Kuzey Yıldızı 34.bölümünde izleyiciler en çok da bu sahnenin sonrasında ne olduğunu merak etti. Bunu da 3 Ekim Cumartesi akşamı izleyebileceksiniz.