Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman göz kırpıyor! Sen Çal Kapımı dizisi yeni bir sınavın eşiğinde!

Kuruluş Osman göz kırpıyor! Sen Çal Kapımı dizisi yeni bir sınavın eşiğinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları dizi rekabeti yoğun bir şekilde yaşanmaya başlıyor… Fox TV’de Sen Çal Kapımı dizisinin liderliğinde ilerleyen Çarşamba akşamları artık mekanın sahipleri bir bir geri dönmeye başlıyor… TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisi Eylül başından bu yana yeni sezonuyla ekranda. Dizinin reytinglerini artırmaya başladığı da gözleniyor.

30 Eylül Çarşamba akşamı ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 13. yeni bölümü yayınlanacak. 2.sezona Kırmızı Oda desteği ile başlayacak olan Doğduğun Ev Kaderindir, yeni bölümleriyle reytinglerde neler yapacak merakla bekleniyor. Binnur Kaya ve Demet Özdemir buluşmasının yaşanacağı Çarşamba günkü sürpriz bakalım diziye nasıl yansıyacak?

Kuruluş Osman göz kırpıyor! Sen Çal Kapımı dizisi yeni bir sınavın eşiğinde! 8

Asıl yarışta belirleyici olacak dizi ise Kuruluş Osman. İkinci sezonuna öyle güçlü ve öyle farklı başlayacak ki, yine Çarşamba akşamlarının sahibi olması beklentisi yüksek. Çok iddialı oyuncuların katıldığı, savaş sahnelerinin daha da profesyonelleştiği yeni sezonun farklı olacağının mesajı fragman ile verildi.

Kuruluş Osman göz kırpıyor! Sen Çal Kapımı dizisi yeni bir sınavın eşiğinde! 9

Kuruluş Osman dizisinin gelişi ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisi için asıl sınav da başlamış olacak. Birincilik için Kuruluş Osman’a en büyük rakip yine Fox TV’nin dizisi… Ancak işinin kolay olmadığı da ortada…

Çarşamba rekabetinde her şey Ekim ayı içinde ortaya çıkmış olacak.