Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinin kına gecesinde Aslıhan Güner güzelliğiyle büyüleyecek!

Kuzey Yıldızı dizisinin kına gecesinde Aslıhan Güner güzelliğiyle büyüleyecek!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 40. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Yıldız’ın kına heyecanının herkesi sardığı tanıtımda Yaşar’ın hafızası geri gelince düğüne mani olmaması için Nahide ve Emine harekete geçiyor. Kuzey, kınaya yetişmeye çalışırken Cevher’in başına açtığı macera yüzünden zor anlar yaşıyor. Kuzey ve Yıldız’ın kına gecesi heyecanla beklenirken, YılKuz aşkı büyük kavuşmaya adım adım yaklaşıyor.

Aslıhan Güner ise kına gecesi sahnesi için özel olarak hazırlandı. Oyuncu, kızıl saçları ve tüm güzelliği ile hayranlarını yine fazlasıyla etkileyecek. Başarılı oyunculuk performansıyla da Kuzey Yıldızı dizisinin başarısındaki en önemli isimlerin başında gelen Aslıhan Güner hayranları kına gecesi sahnesini büyük bir merakla bekliyor.

Kuzey Yıldızı dizisinin kına gecesinde Aslıhan Güner güzelliğiyle büyüleyecek! 8

Geçtiğimiz hafta Cengiz Bozkurt’un kadroya katılması ile birlikte dizinin hikayesi daha da ilgi çekici olmuştu. Bozkurt’un güçlü bir karakter ile dizide yer alması, Kuzey Yıldızı’nın bu sezonki performansı için doğru ve önemli bir adım oldu.

Kuzey Yıldızı dizisinin kına gecesinde Aslıhan Güner güzelliğiyle büyüleyecek! 9

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de! Dizinin 40. bölümünden kına gecesinden detayların da olduğu görüntüleri aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.