Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisi başlıyor; Pazar akşamı heyecan dalgası izleyiciyi saracak!

Kefaret dizisi başlıyor; Pazar akşamı heyecan dalgası izleyiciyi saracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Öğretmen dizisini feda ettikten sonra ekrana süreceği yeni dizi; Kefaret… 22 Kasım Pazar akşamı da ilk bölüm yayınlanacak. Uzun süredir hazırlıkları yapılan dizi, uygun bir günün boşalması için bekledi ve şimdi de yayın için doğru zaman geldi.

Arıza, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizilerinin yer aldığı Pazar akşamları artık Fox TV ekranında Kefaret için de yer ayırabilirsiniz… Nurgül Yeşilçay, Gülperi’den 1 sezon sonra yeniden ekrana dönüş yapıyor. Mert Fırat ise Ufak Tefek Cinayetler’in finalinden 2 yıl sonra yeniden ekranda olacak. Yurdaer Okur ise en son Kuruluş Osman’daki Moğol komutanı Balgay karakterinden çok farklı bir rolle ekrana gelecek.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Özge Özacar’ın da olduğunu ve genç oyuncunun kilit bir rolde bulunacağını hemen belirtelim. Hatırlayanlar olacaktır, Özacar, Sevgili Geçmiş dizisinde geçen sezon hem oyunculuğu hem de şarkıları ile dikkatleri üzerine toplamıştı.

Kefaret dizinin 22. Kasım Pazar akşamı yayınlanacak 1. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

İşte Kefaret dizisinin hikayesi:

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet ( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti.

Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep’i terk etmedi. Sinan, Zeynep’e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar. Bir fazlasıyla!