Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Pembe’si, sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Pembe’si, sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde oynadıkları diziden bir süre önce ayrılan Zeynep Kankonde, Pembe karakterine hayat veriyordu.

Sevilen oyuncunun yeni bir dizide rol alacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Güney Kore uyarlaması olan Fox TV’nin yeni dizisine Zeynep Kankonde de dahil oldu.

Başrollerinde Burcu Özberk, Burak Yörük ve İlhan Şen’in yer aldığı Canning Single Lady isimli diziden uyarlanacak olan ve henüz ismi netleşmeyen diziye bir süre önce de Günay Karacaoğlu’nun katıldığı öğrenilmişti.

Umut Kırca’nın yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı ve Haziran ayında da ekranda olması bekleniyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Pembe'si, sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor! 7

Diziye katılanlar arasında ayrıca, Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan Melisa Döngel de var. Romantik komedi türündeki dizinin konusu ise şöyle:

Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır ancak çok büyük zorluklar çektiği bu evliliği bitirmek zorunda kalmıştır.

Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Günün birinde Leyla bu şirkette işe başlar.