Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Barut’un bilinmeyen, hayranlarını şaşırtan yönü!

Deniz Barut’un bilinmeyen, hayranlarını şaşırtan yönü!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Deniz Barut bilinmeyen yönlerini anlattı! Deniz Barut’un 2018 yılından beri Kafkaokur dergisinde denemeler yazdığını biliyor muydunuz? Deniz Barut sektöre ilk giriş yaptığı ajansı Gaye Sökmen Ajans ile yeniden anlaştı! Kara Para Aşk, Lale Devri, Avlu, Sol Yanım gibi birçok projede oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Deniz Barut, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra yazılarıyla da dikkat çekiyor.

2018 yılından beri Kafkaokur’da okuyucuyla buluşan Deniz Barut yazıları ve oyunculuk arasındaki bağlantıyı ise şöyle anlatıyor: “Oyunculuk sayesinde sahip olmadığım, yaşamadığım ya da yaşayıp kaçtığım duyguları, oynadığım karakterlerde hayata geçirerek deneyimliyorum. Oyunculuğa olan tutkum tam da buradan geliyor. İnsanı, varoluşunu merak etmekten, başka insanlar da olabilmekten, farklılıklarımızı sevmekten…”

Deniz Barut'un bilinmeyen, hayranlarını şaşırtan yönü! 8

Deniz Barut, kendisini bildi bileli yazıyor. Oyuncu, “Tıpkı oyunculuk gibi yazmak da benim için isyankar bir eylem” ifadesini kullandı. Hayatı yazarak yeniden keşfeden oyuncu, şunları anlattı: “Ben kendimi bildim bileli yazarım.. Oynadığım karakterlerde, yazdıklarımda aradığım soruların cevaplarını bulmaya çalışmak hayatı yeniden keşfetmek gibi. Yazmak ve başka birini oynamak; benim için duyguları hayata geçirmek demek. Yazmak cisme dönüştürüyor kalbimdekileri, oynamaksa başka bir bedene ve ruha… Her ikisinin de birbirini beslediğini ve beni var ettiğini düşünüyorum.”

Deniz Barut sektöre ilk giriş yaptığı ajansı Gaye Sökmen Ajans ile yeni iş birliği hakkında heyecanını ise şu sözleriyle paylaştı: “Mesleki yolcuğuma başladığım, çok iyi tanıdığım ve çok güvendiğim bu ailenin içinde yeniden yer almak benim için güvende ve mutlu hissetmek demek.”

Deniz Barut'un bilinmeyen, hayranlarını şaşırtan yönü! 9

1997 yılında Gaye Sökmen Ajans ile başladığı kariyeri boyunca başarılı projelerde yer alan Deniz Barut 2021 yılı itibariyle çalışmalarına sektöre ilk giriş yaptığı ajansı Gaye Sökmen ile devam edecek.