Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’na ara veren Aslıhan Güner’in son durumu ortaya çıktı!

Kuzey Yıldızı’na ara veren Aslıhan Güner’in son durumu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı’nın başrolü Aslıhan Güner’den hayranlarının içini rahatlatan gelişme! Show TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Aslıhan Güner’n rahatsızlık yaşadığı ve bir süredir çekimlere katılamadığı ortaya çıkmıştı.

Oyuncunun rahatsızlandığını ve dinlenmekte olduğunu öğrenen hayranları da sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajları paylaşarak, bir an önce iyileşmesi dileklerinde bulunmuştu. Büyük beğeni toplayan Yıldız karakterinde ustalığını sergileyen, Karadeniz kadınına hakkı ile hayat vermekte olan oyuncu, başarısıyla da sık sık takdir görüyor…

Aslıhan Güner’in Ordu’da çekimleri devam eden dizide olmadığı ise fragmanda yer almaması ile ortaya çıkmıştı. Önceki gün durumu hakkında mesaj yayınlayan Güner, “İki haftadır yaşamış olduğum rahatsızlıklarla ilgili tedavim iyiye dönük sonuç veriyor” diyerek bilgilendirme yapmıştı.

Hem yönetmeni hem ekip arkadaşlarının desteği ile iyileşme sürecinde olduğunu ifade eden oyuncunun “İşimin başındayım” ifadesi de yeniden sete döndüğü şeklinde algılanmıştı. Oyuncunun son hali bugün ortaya çıktı…

Kuzey Yıldızı'na ara veren Aslıhan Güner'in son durumu ortaya çıktı! 7

Aslıhan Güner, 21 Şubat Pazar günü yeni bir paylaşım daha yaparak son görüntüsünü yayınladı. Oyuncu, hayranlarından gelen güzel dileklerden de çok etkilendiğini mesajında ifade etti.

İşte Aslıhan Güner’in son durumu ile ilgili mesajı:

“Güzel bir pazar..
Hala ağrılı, bitkin, biraz da yorgun ama mutlu..
Daha iyiye doğru güçlendiğimi hissettiğim..
Ve filtresiz, makyajsız, saç baş dağınık, pijamalı..
Öylesine olduğu gibi.. Çabasız.
Dün akşam okuduğum satırlar yeni mottom oldu.. Paylaşmak istedim.. Sevgiyle..
“Direnme, bırak gelsin. İzle, geçip gitsin.”
Her şeye ve herkese..”