Ana sayfa Dizi Haberleri Latin Amerika Kerem Bürsin’e bayılıyor! Brezilya’nın en yakışıklı erkeklerinden biri oldu!

Latin Amerika Kerem Bürsin’e bayılıyor! Brezilya’nın en yakışıklı erkeklerinden biri oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, bugüne kadar birçok dizide rol almasına rağmen Sen Çal Kapımı ile hayatının en büyük kariyer sıçramasını yaptı. Dizinin dünyada 85 ülkede yayınlanması sayesinde ününü Türkiye sınırlarının dışına çıkarmayı başardı. Kerem Bürsin, Brezilya’nın en yakışıklı erkeklerinden biri seçildi.

Dünyada Kerem Bürsin fırtınası esiyor. En son rol aldığı dizi Sen Çal Kapımı’nın dünyanın neredeyse yarısında yayınlanması sayesinde yakışıklı oyuncu dünya çapında tanınan bir stara dönüştü. Özellikle Güney Amerika ülkeleri arasında çok fazla popüler oldu.

Yakışıklı oyuncu Güney Amerika’da bir başarıya da imza attı. Kerem Bürsin Brezilya’da yapılan Dünyanın En Çekici Erkekleri listesinde 24. sırada yer alarak listede yer alan tek Türk oyuncu oldu.

Latin Amerika Kerem Bürsin’e bayılıyor! Brezilya’nın en yakışıklı erkeklerinden biri oldu! 7

Bu arada Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin üzerinden bir hayli zaman geçmesine rağmen hala yeni bir projede yer almadı. Yeni yapımlar için görüşmelerini sürdüren yakışıklı oyuncunun henüz netleşen bir projesi yok.

Kerem Bürsin çalışmadığı bu dönemde kadın haklarını savunan HeForShe hareketinin Türkiye sözcülüğünü üstlendi. Ünlü oyuncu Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014’te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketi He For She’nin Türkiye’deki ilk sözcüsü oldu.

Kerem Bürsin bir süre önce hareket için özel olarak çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu harekete destek amaçlı verdiği pozda üzerinde “Artık cinsiyetçi şakalara gülmüyorum ve tepki göstermiyorum” yazılı bir kağıt tutan Bürsin bu mesajla cinsiyetçi şakaların artık yapılmaması gerektiğine dikkat çekmişti.