Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral bebeğinin cinsiyetini açıkladı! Kardeşi Bensu Soral yorumuyla dikkat çekti!..

Hande Soral bebeğinin cinsiyetini açıkladı! Kardeşi Bensu Soral yorumuyla dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Ümit’ karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral ile son olarak ‘Yalancılar ve Mumları’ adlı yapımda izleyici karşısına çıkan İsmail Demirci çifti hayranlarına, anne baba olacaklarının haberini sosyal medyadan vermişti.

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift, mutluluklarıyla magazin dünyasının örnek gösterilen çiftleri arasında yer alıyor. Hande Soral, hamile olduğunu instagram hesabından, eşinin kucağında, elinde bebeğinin ultrason görüntüsüyle fotoğrafını yayınlayarak takipçileriyle paylaşmıştı.

Çift kural bozmadı, bebeklerinin cinsiyetini de sosyal medya paylaşımlarıyla açıkladı. Aile arasında küçük bir kutlama yapan Hande Soral ile İsmail Demirci çifti çektikleri eğlenceli video ile erkek çocuklarının olacağını açıkladılar.

Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Bensu Soral ise paylaşıma yaptığı yorumla dikkat çekti. Bensu Soral, ‘Teyzesinin oğluşu ben ne kadar kız olacak diye düşünsem de’ yorumunu yaptı.

Ünlü çiftin gönderisine aralarında Zeynep Beşerler, Kıvanç Kasabalı, Aybüke Pusat ve Kaan Yıldırım’ın da bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşları tebrik ve kutlama yorumları yaptı.