Ana sayfa Sosyal Medya Oğlum dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Songül Öden’in kıyafet piştisi çok konuşulacak!..

Oğlum dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Songül Öden’in kıyafet piştisi çok konuşulacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şimdiye kadar rol aldığı yapımlarda sergilediği üstün oyunculuk performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Songül Öden, Show TV’de yayınlanacak olan Oğlum dizisiyle televizyon ekranlarına yeniden dönüş yapmaya hazırlanıyor.

2019 yılında Bir Aile Hikayesi isimli Fox TV dizisinde rol alan oyuncu, son olarak Exxen isimli dijital platform için çekilen Şeref Bey isimli dizide, ‘Neşe’ karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda Oğlum dizisiyle televizyon dizilerine verdiği arayı noktalayacak. Dizi için hazırlıklar sürüyor. Songül Öden de çekimler başlamadan önce Miami tatiline çıkıp yorgunluk attı.

Geçtiğimiz yıl, dört yıldır birlikte olduğu, iş insanı Arman Bıçakçı evlenen ünlü oyuncu, eşiyle beraber gittiği Miami’den instagram hesabından paylaşımlar da yapıyor.

Oğlum dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Songül Öden'in kıyafet piştisi çok konuşulacak!.. 8

Oyuncu en son, yanında küçük bir kız çocuğuyla birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak,’Bir dünya güzeliyle pişti oldum’ notunu düştü. Benzer desenlerden oluşan elbise giyen ikili, oyuncunun takipçileri tarafından birbirine çok yakıştırıldı.

Oğlum dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Songül Öden'in kıyafet piştisi çok konuşulacak!.. 9

Songül Öden’in oyuncu arkadaşı Özge Özder de fotoğrafa ‘O’nun elbisesi daha güzel tabii ki’ yorumunu yaptı. 2022’de Oğlum dizisiyle yeniden hayranlarıyla buluşacak olan Songül Öden’e takipçileri tarafından övgü dolu yorumlar yapıldı.

Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinde oyuncuya Canan Ergüder, Nihal Yalçınkaya, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Feyyaz Duman ve Tuğçe Açıkgöz’ün de aralarında bulunduğu isimler eşlik edecek.