Ana sayfa Sosyal Medya Latin Amerika’nın en prestijli ödülü Produ’da 10 Türk oyuncu finalde!

Latin Amerika’nın en prestijli ödülü Produ’da 10 Türk oyuncu finalde!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Latin Amerika’da gerçekleşen televizyon sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan ve Latin Amerika’nın Oscar’ı olarak bilinen Produ Ödülleri’nde 10 başarılı Türk  kadın ve erkek oyuncu finale kaldı.

Adaylar, 400 profesyonelden oluşan jüri tarafından seçildi. Oynadıkları dizilerdeki başarıları ile dikkat çeken 5 ünlü kadın oyuncu Cansu Dere, Ebru Şahin, Ezgi Mola, Hande Erçel ve Merve Dizdar finale kalan isimler oldu.

Produ Ödülleri’nin ‘En İyi Kadın Oyuncu’  kategorisinde finale kalan 5 Türk kadın oyuncudan Cansu Dere, Sadakatsiz dizisindeki ‘Asya Yılmaz’ rolü, Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisindeki  ‘Gülben Derenoğlu’ rolü Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisindeki ‘Eda Yıldız’ rolü, Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisindeki ‘Safiye Derenoğlu’  rolü, Ebru Şahin ise Hercai dizisindeki  ‘Reyyan Şadoğlu’ rolü ile finale kaldı.

Latin Amerika’nın en prestijli ödülü Produ’da 10 Türk oyuncu finalde! 8

‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde ise Türkiye’den Akın Akınözü, Birkan Sokullu, Caner Cindoruk, Engin Akyürek ve Kerem Bürsin finale kalan isimler oldu.  

Latin Amerika’nın en prestijli ödülü Produ’da 10 Türk oyuncu finalde! 9

Produ Ödülleri’nin ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde finale kalan 5 Türk erkek oyuncudan Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisindeki ‘Sancar Efe’ rolü, Akın Akınözü, Hercai dizisindeki ‘Miran Aslanbey rolü, Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisindeki ‘Serkan Bolat’ rolü, Caner Cindoruk, Sadakatsiz dizisindeki ‘Volkan Arslan’ rolü, Birkan Sokullu ise, Masumlar Apartmanı dizisindeki ‘Han Derenoğlu’ rolü ile finale kaldı