Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun dizisini bekleyenler için müjdeler üst üste geldi!

Leyla ile Mecnun dizisini bekleyenler için müjdeler üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen Onur Ünlü, Blu TV için hazırlanan Bunu Bi Düşünün projesinin de başında yer aldı… Hayvan haklarını öne çıkarmayı amaçlayan projenin yönetmenliğini yapan Onur Ünlü, ünlü isimlerle bir arada çalıştı.

Onur Ünlü, “İyi bir şey yaptık, vicdanımız rahat. Royal Canın’e çok teşekkür ediyoruz, bizi böyle bir şeyin içine çekti, yapımına ortak etti” diye konuştu. Yıllarca hayvan beslediğini ve ölünce çok üzüldüğünü anlatan Onur Ünlü, sonrasında hayvan beslemeyi bıraktığını söyledi.

Leyla ile Mecnun dizisini bekleyenler için müjdeler üst üste geldi! 7

Bu projenin tanıtım toplantısında kameralara açıklamada bulunan ünlü yönetmen, Exxen için çekilen Leyla ile Mecnun dizisi hakkında da bilgi verdi.

Onur Ünlü, “Çok iyi oldu, izleyin bence. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ekibin tamamı orada. Yeni yepyeni bir şey yapmaya çalışmadık, tam tersi kaldığımız yerden devam ettik. Bizler inandık, siz de inanın” açıklamasını yaptı.

Önceki ay Leyla ile Mecnun projesi eski ekibin bir araya gelmesi ile başlamıştı. Çekimlerden zaman zaman bilgiler de paylaşıldı. Exxen’den yapılan duyuruda dizinin 3 Eylül’den itibaren izleyicilerle buluşacağı bildirildi.

Onur Ünlü, dizinin ikinci sezonunun da yapılma ihtimalinin yüksek olduğunu ima etti. İşte Leyla ile Mecnun dizisinin yeni döneminden etkileyici fragman: