Ana sayfa Dizi Haberleri Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisini Kardeşlerim dizisinde zor günler bekliyor!

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisini Kardeşlerim dizisinde zor günler bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinin ikinci yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin ekibine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek’in ayrılmasının ardından hikayeye 3 yeni isim geldi.. .

Kaan karakterinde Eren Ören yeni isimlerden birisi oldu. Nilsu Yılmaz ise dizide Cemile Akgün olarak izleyici karşısına geçecek. Dora karakterinde ise Nazlı Can Çetin’in yer alacağı iddiası ortaya atıldı. Diziye ayrıca Berna isimli yeni bir karakter daha katılacak. Suzan’ın kardeşi olarak izleyeceğimiz Berna’yı kimin canlandıracağı henüz netleşmedi.

Kardeşlerim hayranları ise en çok Asiye ve Doruk karakterlerinin yeni sezonda nasıl bir hikaye ile ekranda olacağını merak ediyor. Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisi, ilk sezonda büyük ilgi gördü.

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisini Kardeşlerim dizisinde zor günler bekliyor! 8

19 bölüm süren Kardeşlerim dizisinin ilk sezonunda en çok konuşulan çift olarak Asiye ve Doruk’u gördük. Sosyal medyada büyük bir ilgi patlaması yaşandı. Şimdi izleyiciler Asiye ve Doruk karakterlerinin ikinci sezonda neler yaşayacaklarını merak etmeye başladı.

Doruk ve Asiye ikliisine çetin bir rakip geliyor. Eren Ören’in canlandıracağı Kaan karakteri en çok da bu ikiliyi etkileyecek. Dizide Atakul ailesinin tüm dengesini Kaan karakteri bozacak.

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisini Kardeşlerim dizisinde zor günler bekliyor! 9

Doruk ve Asiye bu durumdan nasıl etkilenecek herkes, hikayenin gidişatını merak ediyor. Kardeşlerim ekibi geçen gün bir araya gelerek okuma provalarını yaptı. Yeni sezonun Eylül ayında başlaması bekleniyor.