Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal 7’nin Emanet dizisinde her şey tamam bir tek şey eksik!

Kanal 7’nin Emanet dizisinde her şey tamam bir tek şey eksik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında Emanet dizisi yakında izleyicilerle yeniden buluşacak. İlk sezonu çok başarılı geçen dizinin iki başrol oyuncusu kısa sürede büyük popülerlik kazandı.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan ikilisi yaz döneminde dizinin yayında olmamasına rağmen sosyal medyada müthiş bir yükseliş sergiledi. Her iki genç oyuncuya da takipçilerin ilgisi çok yüksek oldu ve en çok konuşulan oyuncular sıralamasında iyi sonuçlar elde ettikleri görüldü.

Emanet dizisinin ilk sezonunun çok başarılı geçmesinin nedenleri; iki ünlü ismin iyi uyumu ve hikayenin de beğenilmesiydi. Dizi hayranları 205 bölüm süren ilk sezonda ortaya konan yüksek performans nedeniyle tüm dizi ekibini de kutlayan yorumlar da yaptı.

Kanal 7'nin Emanet dizisinde her şey tamam bir tek şey eksik! 8

Haziran ayında ilk sezonu tamamlanan dizi ekibi 2 aya yakın bir süre dinlendikten sonra yeniden sete çıktı. İkinci sezon çekimleri önceki hafta başladı ve yeni fragmanlar da üst üste geliyor.

Emanet dizisinin 2. sezonundan 2. fragman yayınlandı. Aşkın yolunda bedel ödeyenler” sloganı ile yayınlanan yeni fragmana ilgi de büyük oldu.

Yaman’ın öldüğüne yönelik görüntüler dizi hayranlarını hem üzdü hem de hikayenin nasıl gelişeceğine yönelik merakı iyice artırdı. Emanet dizisinde her şey tamam. Ekip işe başladı, fragmanlar yayınlandı ve izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyor.

Kanal 7'nin Emanet dizisinde her şey tamam bir tek şey eksik! 9

Ancak dizide bir tek şey eksik. O da henüz yayın gününün netleşmemiş olması. Emanet dizisinin Eylül başında ekranda olması bekleniyor. Ancak Kanal 7 henüz yayın tarihi konusunda bilgi vermedi.

Günlük olarak yayınlanan dizi hafta içi beş gün izleyici ile buluşuyor. Yeni sezonda da Emanet dizisinin yine yüksek bir izleyici ilgisi ile karşılaşması bekleniyor.