Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun hayranları, Tutunamayanlar dizisine fena tutuldu!

Leyla ile Mecnun hayranları, Tutunamayanlar dizisine fena tutuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 60 dakikalık absürd komedi dizisi Tutunamayanlar, 7 Ocak Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin ilk bölümü sosyal medyada gündemin ilk sırasına yerleşti.

Twitter’da TT olan Tutunamayanlar dizisini izleyenler özellikle de Leyla ile Mecnun’u hatırladıklarını ve diziyi çok sevdiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Birçok mesaj paylaşıldı ve bunlardan büyük bölümü de olumlu yorumlar içeriyordu. Tutunamayanlar dizisinin eğlenceli ve komik aile dizisi olduğunu ifade eden izleyiciler, Leyla İle Mecnun’un yanı sıra İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinden aldıkları tadı bu yapımdan da aldıklarını vurguladılar.

İşte Twitter’a yansıyan mesajlar:

Leyla ile Mecnun hayranları, Tutunamayanlar dizisine fena tutuldu! 10 Leyla ile Mecnun hayranları, Tutunamayanlar dizisine fena tutuldu! 11 Leyla ile Mecnun hayranları, Tutunamayanlar dizisine fena tutuldu! 12 Leyla ile Mecnun hayranları, Tutunamayanlar dizisine fena tutuldu! 13

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu Tutunamayanlar’ın kadrosunda önemli oyuncular var.

Tutunamayanlar’da Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz’ün yanı sıra Şinasi
Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Dilek
Çelebi ve Uğur Serhan gibi isimler yer alıyor.