Ana sayfa Dizi Haberleri Final endişesi yaşanan Şampiyon dizisinde çok sevindiren yeni gelişme!

Final endişesi yaşanan Şampiyon dizisinde çok sevindiren yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Şampiyon dizisinin 15 bölümü geride kaldı. Dizinin TRT1 ile 16 bölümlük anlaşması olduğu ve final yapacağı iddiası ortaya atılmıştı ama bunun doğru olmadığı da anlaşıldı.

Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar ve Erkan Avcı’yı başrolde buluşturan Şampiyon dizisi, bırakın final yapmayı kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Uzun süredir İzmir’de köy hayatı yaşayan ve zaman zaman işler dolayısıyla İstanbul’a gelen Gizem Karaca, artık Şampiyon dizisinin kadrosunda.

Final endişesi yaşanan Şampiyon dizisinde çok sevindiren yeni gelişme! 8

Dizide Elisa karakterine hayat verecek olan oyuncu özgürlüğü ve geleceği için mücadele edecek.

Karaca, en son 2018 yılında kısa sürede ekrandan kaybolan İnsanlık Suçu dizisinde rol almıştı. Ünlü oyuncu 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl ile kariyerine başladı. Sonrasında Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum, Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü, İstanbul Sokakları, İçimdeki Fırtına, Kara Sevda ve İnsanlık Suçu dizileriyle yoluna devam etti.

Karaca, ayrıca Mahsusa isimli filmin setinde de yakın zaman önce yer almıştı.Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile de diziye katıldığını takipçilerine gösterdi.

Final endişesi yaşanan Şampiyon dizisinde çok sevindiren yeni gelişme! 9