Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun hayranlarına Ahmet Mümtaz Taylan’dan müjde var!

Leyla ile Mecnun hayranlarına Ahmet Mümtaz Taylan’dan müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında bugün 30. final bölümü yayınlanacak olan Arıza dizisinde Haşmet karakterine Ahmet Mümtaz Taylan hayat verdi. Yine başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, yeni projeler için de şimdiden müjdeyi verdi.

Bilindiği üzere Acun Ilıcalı imzalı Exxen platformu için Leyla ile Mecnun dizisinin eski kadrosu ile yeniden çekilmesi durumu ortaya çıktı. Ilıcalı ve ekibi bu konuda yoğun bir faaliyet yürütüyor. Oyuncular ise heyecanla hazırlıkları takip ediyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Leyla ile Mecnun dizisinde İskender karakterine hayat vermişti. Oyuncu dizinin yeniden çekileceğini doğruladı.

“Haberlerin aslı var. O kadar söyleyeyim. Daha başka gelişmeler de olması lazım. Üstünde düşünülüyor, öyle bir ihtimal var. Doğrudur. Ama şu gün başlıyor, bugün başlıyor, kesin oluyor bana göre değil. Onu yapım şirketi açıklar, açıklayacak ise…Aynı kadro olmaz ise zor. Ayrı kadro için bile çok çalışmamız lazım ama başka kadro ile zaten zor olur.”

2011-2013 yılları arasında TRT1’de ekrana gelen Leyla ile Mecnun dizisi Türkiye’yi çok etkileyen bir yapım olmuştu. Dizinin esprileri sosyal medyayı kaplamış, bugünlere kadar da bu etki devam etmişti.

Leyla ile Mecnun dizisinin Gezi olayları nedeniyle yayından kaldırıldığını Gain platformundaki 40 isimli programda açıklayan Taylan, bu sözleriyle de çok konuşuldu. Projeyi çok özlediğini de ifade eden Taylan, arkadaşlarını da çok özlediğini ifade etti.

“Aradan çok uzun zaman geçti, inşallah aynı kimyayı yakalarız” diyen Taylan’ın açıklamalarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Taylan, Jülide Ateş’in sunduğu 40 isimli programda “Leyla ile Mecnun neden bitti?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtlamıştı.

“Gezi olaylarından 3 ay önce seti ziyarete gelen üniversite öğrencilerinin Gezi Parkı’ndaki düzenlemelerle ilgili ne düşündüğümüzü sorduğu zaman verdiğimiz cevap; bir gazetede 3-4 arkadaşımızın Beyoğlu’ndaki hadiseler sırasında bir fotoğraf karesi yüzünden ‘bence’ kalktı!

Burak Aksak diyor ki, ‘etkisi büyük reytingi düşük bir diziydi’ yüzde yüz doğru söylediği şey, TT’de her hafta birinci olurduk, hala Leyla ile Mecnun birinci oluyor ama, TRT maliyeti ile reytingi birbirine ters olan her işi öyle kaldırmadı.

Dolayısıyla o Burak’ın fikridir saygı duyarım ama, katılmıyorum. Bülent Arınç’ın da ne dediği çok önemli değil, Arınç söylemesi gerekeni söylemekle görevle olduğu bir makamda. Bence Gezi yüzünden kaldırıldı. “