Ana sayfa Sosyal Medya Cansel Elçin’in çok övdüğü, yeni Özcan Deniz dizisi!

Cansel Elçin’in çok övdüğü, yeni Özcan Deniz dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin 11 bölümü yayınlandı. Ancak dizinin finaline karar verildi ve 13. bölümde bitmesi bekleniyor. Cuma akşamları için Volkan Konak’ın programını yayına koyan Star TV’nin Seni Çok Bekledim’e yer vermemesi, acaba final yaptırılmadan mı bitirildi sorusunu gündeme getirdi.

Özcan Deniz’in bu arada bir başka dizisinin daha olduğunu hatırlatalım. Ünlü oyuncu, 2020 yılının Mart ayında başlayan pandemi dönemi içinde kendi olanakları ile Senkron isimli bir mini dizi çekti. Bu dizi Gain isimli platformda izleyicilerle buluşuyor. Cansel Elçin de projede bir profesörü canlandırıyor. Elçin, diziyle ilgili sorular üzerine konuştu. Çok başarılı bir yapım olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, Senkron için şunları anlattı:

“Çok çok güzel, çok özel bir proje. Orada da bir profesörü oynuyorum. Kuantum fiziği ile ilgilenen bir profesör. Yaşam ile ve zaman ile ilgili düşünceleri var. Onlar da gerçekleşiyor. Onun gözünün önünde gerçekleşiyor. Tuğçe de geldi. Pandeminin başında çekmiştik diziyi. Özcan Deniz’in çok özel bir projesi. Çok çok güzel bir dizi oldu. Ben de sabırsızlıkla izlemek için bekliyorum.

Eşi Zeynep Tuğçe Bayat ile Closer isimli tiyatro oyunundan sonra Senkron dizisinde birlikte rol alan Cansel Elçin, övgü dolu sözleriyle Senkron dizisine olan ilgiyi artırdı.

GAİN’in suç ve gerilim türündeki yeni dizisi ‘Senkron’, izleyicileri paralel evrenlerde geçen sürükleyici bir zaman yolculuğuna davet ediyor. ‘Senkron’un oyuncu kadrosunda ise dizinin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen Özcan Deniz’in yanı sıra Feyza Aktan, Cansel Elçin ve Uygar Özçelik yer alıyor.

Zamanda yolculuk mümkün mü? Paralel evrenler gerçekten var mı? Hayallerimiz, yarım kalan aşklarımız, pişmanlıklarımız veya kayıplarımız başka bir evrende varlığını sürdürüyor olabilir mi? 21. yüzyılda herkesin kafasının bir köşesini meşgul eden bu soruları konu alan ‘SENKRON’ Nisan ayından itibaren Gain’de tüm bölümleriyle izleyicisi ile buluşuyor.