Ana sayfa Dizi Haberleri Ahmet Mümtaz Taylan, Kızılcık Şerbeti dizisinde görevi devir aldığı Settar Tanrıöğen’e övgülerde bulundu!

Ahmet Mümtaz Taylan, Kızılcık Şerbeti dizisinde görevi devir aldığı Settar Tanrıöğen’e övgülerde bulundu!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisi Cuma akşamları yayınlanıyor ve AB ile ABC1 gruplarında çift haneli reytingler elde ederek yoluna devam ediyor. Her hafta birinciliğini pekiştiren ve hikayesinin gücüyle de milyonlarca kişiyi heyecanlandıran dizide zorunlu bir değişiklik yapıldı.

Abdullah karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen’in sağlık sorunlarının uzaması ve kendisinin de isteği üzerine rol bir başka oyuncuya devredildi.

Ahmet Mümtaz Taylan, bu noktada Settar Tanrıöğen’in bıraktığı noktadan diziye giriş yaptı ama izleyicilerin bir çoğunun da eleştirisi üzerine yeni Abdullah ile eskisi arasındaki tarz farklı ekrana bariz bir şekilde yansıdı.

Tabii bu durum normal ve izleyiciler zamanla durumu alışacaktır. Ahmet Mümtaz Taylan da hem olumlu hem olumsuz eleştiriler aldıklarını kabul etti ve değişim hakkında şöyle konuştu:

“Öncelikle Settar kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bizim için çok kıymetlidir; hem insan olarak, hem oyuncu olarak… O sağlığına kavuştuğu zaman kendimizi daha iyi hissedeceğiz, ancak iş devam ediyor. Ekip toparlanması için 5 hafta kadar bekledi. Kendisinin de isteği, onayı ile bu şeilde devam etme gerekliliği doğdu. Destek olmak için sevilen bir işin hakkını vermeye çalışıyorum.”

Kızılcık Şerbeti dizisinde artık farklı bir Abdullah karakteri ile karşı karşıya kalan izleyiciler bu durumu kısa sürede kabullenmeyebilir ama yapılabilecek bir şey de yok.

Ahmet Mümtaz Taylan, eleştiriler konusunda ise şunları söyledi:

“Kabul edenler de oldu, ‘Ay olacak mı acaba ?’diye kaygılanan da oldu… Hepsi olur. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İşe gösterilen sevgiye layık olmaya gayret edeceğiz.”

Bu sözleri ile fazla iddialı olmaktan kaçınan ve işin gereğini yerine getireceği konusunda da kendinden emin konuşan usta oyuncu, ilerleyen süreçte Settar Tanrıöğen’in yeniden rolü dönebileceğini, kendisi için önemli olanın meslektaşının sağlığı olduğunu anlattı.

Ahmet Mümtaz Taylan “Settar Tanrıöğen özel bir oyuncudur, bir sürü işini bayılarak izledik. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. İsterse diziye döner ya da başka işler yapar. Her zaman gözümüze ondadır” diyerek saygısını ve övgüsünü ortaya koydu.