Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan’a alışmak zor ama senaristler için artık işler daha kolay!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan’a alışmak zor ama senaristler için artık işler daha kolay!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde en önemli karakterlerden birisi de Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah idi. Ancak ünlü oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle hastanede olması nedeniyle bu karakter bir süre izleyici karşısına çıkamadı.

Yapımcı Faruk Turgut da dizinin bu şekilde devam edemeyeceğini görerek önemli bir karar alarak Settar Tanrıöğen’in sağlık durumunun ciddi olmasının da etkisiyle, rolü Ahmet Mümtaz Taylan’a verdi. Bu değişiklik en çok da senaristlerin işini kolaylaştırdı.

Abdullah karakteri ekranda olmadan hikayeye yön vermek hiç kolay değildi ve Faruk Turgut yaptığı paylaşımda bu durumu itiraf etti.

Faruk Turgut, “Son 5 bölüm Abdullah’sız senaryo yazmak zordu. Zorunlu değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Yeni Abdullah ile senaryo eski ritmine dönecek. Hoş geldin Ahmet Mümtaz Taylan” diyerek bu durumu takipçileri ile paylaştı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan'a alışmak zor ama senaristler için artık işler daha kolay! 7

Hem izleyicilerin Settar Tanrıöğen’in oyunculuk tarzına alışması hem hikayede Abdullah’ın çok kilit bir noktada olması Kızılcık Şerbeti dizisinin geleceği adına bu değişimi riskli hale de getirdi.

Tabii bir de Ahmet Mümtaz Taylan’ın farklı bir oyunculuk karakterini yansıtacak olması ile birlikte izleyicilerde karaktere yönelik bir alışamama durumu yaşanması da muhtemel.

Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinin 53. bölümü ile birlikte ilk kez izleyici karşısına çıkan Ahmet Mümtaz Taylan, farklı bir Abdullah ortaya koymasına rağmen geniş bir izleyici kitlesinin desteğini buldu. Sosyal medyada bu değişim çok ses getirdi.

Her cuma sosyal medyanın gündemini belirleyen dizi, Kızılcık Şerbeti etiketi ile 4 saat, Abdullah 4 saat, Pembe 4 saat, Nursema 1 saat, Nilay 5 saat, Çimen 2 saat, Metehan etiketi ise 1 saat X’in TT listesinde yer aldı.

Ayrıca dizinin 53. bölümde geçen haftaya göre reytinglerini artırdı ve yeniden AB ve ABC1 kategorilerinde çift haneli oranlara yükseldiğini de görmekteyiz.

Kimi izleyiciler alışkanlıklar nedeniyle Abdullah karakterinin yeni haline alışmakta zorlansa ve bu duruma tepki gösterse bile herkes iyi biliyor ki Ahmet Mümtaz Taylan deneyimindeki bir isim, kısa sürede bu durumu tersine çevirebilecek bir yeteneğe sahip.