Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun’un Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt yeni dizisini belirledi!

Leyla ile Mecnun’un Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt yeni dizisini belirledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en komik oyuncularından biri olan Cengiz Bozkurt, Leyla ile Mecnun dizisinde rol aldıktan sonra yeni projesini belirledi. Cengiz Bozkurt, Kim Bu Aile isimdi dizide rol alacak.

Cengiz Bozkurt çok deneyimli bir oyuncu. 14 yıl İngiltere’de yaşadığı İngiltere’den döndükten sonra Türkiye’ye dönen ve tiyatro oyunlarında rol alan Bozkurt, aslında ilk olarak 2005 yılında çekilen Kurşun Yarası dizisinde rol aldı. Kırık Kanatlar, Ezo Gelin, Seni Çok Özledim gibi dizilerde rol almasına rağmen en çok tanındığı dizi Leyla ile Mecnun oldu.

Leyla ile Mecnun'un Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt yeni dizisini belirledi! 8

55 yaşındaki oyuncu Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Erdal Bakkal karakteriyle o kadar çok sevildi ki dizinin simgelerinden biri haline geldi. Bozkurt, Leyla ile Mecnun’un TRT 1’deki yayınının sona ermesinin ardından Behzat Ç., Ben de Özledim, Aramızda Kalsın, Kocamın Ailesi, Jet Sosyete, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizilerde rol aldı.

Netflix için çekilen 50 Metrekare dizisinde canlandırdığı Muhtar karakteriyle de çok sevilen oyuncu Leyla ile Mecnun’un Exxen için yeniden çekilmesiyle bir kez daha bu projede Erdal Bakkal olarak yer aldı.

Leyla ile Mecnun'un Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt yeni dizisini belirledi! 9

Cengiz Bozkurt, Leyla ile Mecnun’dan sonraki projesini belirledi. Deneyimli oyuncu yeni dizisi Kim Bu Aile’de başrolü en son Kefaret’te izlediğimiz sevilen oyuncu Nurgül Yeşilçay’la paylaşacak.

Deneyimli oyuncunun yeni dizisiyle ilgili çok fazla bilgi yok. Tek bilinen Nurgül Yeşilçay’ın sapsarı saçları ve yeni imajıyla Menekşe, Cengiz Bozkurt’un da Adem Komiser karakterlerini canlandıracağı.

Fox TV’de yayınlanacağı söylenen dizide Yeşilçay’ın partneri için ise Emre Kınay’ın adı geçiyor. Kınay en son Ramo dizisinde rol almıştı.