Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın paylaşımı Yıldız’ın hayranlarını çıldırttı!..

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın paylaşımı Yıldız’ın hayranlarını çıldırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Beşinci sezonuyla ekrana bomba gibi dönen Fox TV’nin Yasak Elma dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyiciyi yine ekran başına kilitledi.

Son haftalarda yayınlanan bölümleriyle reytinglerde zirveyi hiç bir rakibine bırakmayan Yasak Elma’ya Yıldız’ın ince ince dokuduğu intikam planı damga vurdu. Eşi ‘Çağatay’ ve arkadaşı ‘Kumru’nun birlikte olduğunu öğrenen ‘Yıldız’ dün akşam yayınlanan bölümde intikamını aldı. Ancak izleyicinin hırsı bitmedi.

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın paylaşımı Yıldız’ın hayranlarını çıldırttı!.. 7

Dizide Yıldız’ın eşi Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay rol arkadaşı, dizide ‘Kumru’ karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz ile birlikte instagram hesabından fotoğrafını paylaştı ve olanlar oldu.

Fotoğrafı gören Eda Ece’nin canlandırdığı ‘Yıldız’ karakterinin hayranları Oktay’ın paylaşımına sitem dolu pek çok yorum yaptı.

Berk Oktay’ın ‘Çok Yasak’ yazarak paylaştığı fotoğrafa ‘Yıldız’ın fanları, Edayla bile böyle fotoğraf paylaşmadın, üzdü be!’, ‘Olmadı Yıldız’a ayıp!’, Ohh iyi yaptı Yıldız size’ şeklinde pek çok yorum yaptılar.