Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Esat ve Gülben’i izleyicide antidepresan etkisi yaratıyor!

Masumlar Apartmanı’nın Esat ve Gülben’i izleyicide antidepresan etkisi yaratıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlarda onlarca dizide onlarca çift var ancak herhalde hiçbiri Masumlar Apartmanı’nın Gülben ve Esat’ı kadar tatlı değil. Onların aşkları o kadar temiz ki izleyicide de sakinleştirici etkisi yaratıyor.

TRT 1’de salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar tarafından canlandırılan Gülben ve Uğur Uzunel’in hayat verdiği Esat’ın aşkı izleyicileri büyülemiş durumda. Onlarınki öylesine saf bir aşk ki izleyici uzun zamandır unuttuğu iyiliği onlarda bulmuş durumda.

Dizinin dün akşamki bölümünde Gülben, Esat’a çocukken yaşadıkları bir olayı anlatıyor. Küçükken Han ve Esat’ın birlikte lunaparka gitme planı yaptığını, kendisinin de gitmek istediği için annesinin hiçbirine izin vermediğini anlatan Gülben, lunaparka gitmenin hep içinde bir ukde olarak kaldığını söylüyor.

Esat da Gülben’e bir sürpriz yapıyor ve Gülben’i lunaparka götürüyor. Gülben elbette sürpriz karşısında mutluluktan uçuyor. Gülben ve Esat beraber lunaparkta romantik saatler geçiriyor.

Dizinin lunapark sahneleri izleyiciler tarafından o kadar çok beğenildi ki, sahnelerin “antidepresan etkisi” yarattığı belirtildi.

Bir izleyici Twitter’daki paylaşımında “Antidepresan gibi bir çift… Esat ve Gülben sahneleri olmazsa bu dizinin tadı olmaz o kadar güzeller ki” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı'nın Esat ve Gülben'i izleyicide antidepresan etkisi yaratıyor! 9

Bir başka izleyici de “Bu gergin dönemde çok iyi geldi bu bölüm. Tekrar tekrar izleyebilirim. Harikasınız. Teşekkürler :)” sözleriyle Esat ve Gülben’in saf ilişkisinin kendisini ne kadar iyi hissettirdiğini dile getirdi.

Masumlar Apartmanı'nın Esat ve Gülben'i izleyicide antidepresan etkisi yaratıyor! 10

Bir izleyici ise lunapark sahnesini izlerken hissettiklerini şöyle dile getirdi: “Resmen sakinleştirici etkiliydi, hayran hayran izledim. Tadı, tuzu, neşesi, güzelliği #EsGül”

Masumlar Apartmanı'nın Esat ve Gülben'i izleyicide antidepresan etkisi yaratıyor! 11