Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun’un yeni sezonunda çok önemli ve anlamlı bir ayrıntı var!

Leyla ile Mecnun’un yeni sezonunda çok önemli ve anlamlı bir ayrıntı var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun hikayesi yeni bölümleriyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fenomen dizinin setinde çalışmalar son hız devam ederken yeni sezondaki çok küçük ve çok anlamlı bir ayrıntı, dizinin bir hayranının gözünden kaçmadı.

Leyla ile Mecnun, eylül ayından itibaren dijital platform Exxen’de yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeni dönemi için ekip yaklaşık bir ay önce bir araya geldi ve çekimler başladı. Böylece yıllardır diziyi bekleyenler de mutluluktan çıldırdı.

Leyla ile Mecnun'un yeni sezonunda çok önemli ve anlamlı bir ayrıntı var! 10

2011 yılında başlayan ve 2014 yılında ekranlara veda eden Leyla ile Mecnun, yedi yıl aradan sonra neredeyse kadrosunu aynı şekilde toplamayı başardı. Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı Leyla ile Mecnun dizisinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür yeniden bir araya gelirken sadece Leyla’yı oynayacak oyuncu değişti. Yeni Leyla’yı Deniz Işın canlandıracak.

Leyla ile Mecnun’un yeni bölümleri için çalışmalar son hız devam ederken diziyle ilgili çok küçük ama bir o kadar önemli ve anlamlı bir ayrıntı ortaya çıktı. Bu ayrıntıyı dizinin bir hayranı Twitter’da yaptığı bir paylaşımla aktardı.

Leyla ile Mecnun'un yeni sezonunda çok önemli ve anlamlı bir ayrıntı var! 11

Dizinin hayranı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Yeni Erdal Bakkal’ın kapısının üstündeki küçük pencerede bi kadın silüeti var bu kadın #LeylaileMecnun un ilk yapımcısı olan Pınar Aktuğ, kendisi yanlış hatırlamıyorsam kanserden vefat etmişti ekip olarak çok sevdikleri biriymiş ona böyle anlamlı bir şey yapmak istemişler…”

Leyla ile Mecnun'un yeni sezonunda çok önemli ve anlamlı bir ayrıntı var! 12

Leyla ile Mecnun’un yapımcılarından Pınar Odabaş Aktuğ, 2017 yılında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Aktuğ’un vefat haberi dizinin resim Twitter hesabından duyurulmuş ve şöyle denilmişti: “Leyla ile Mecnun’un yapımcılarından canımız, sebebimiz güzel kalpli Pınar Odabaş Aktuğ’u kaybettik. Işıklar içinde uyusun.”

Leyla ile Mecnun'un yeni sezonunda çok önemli ve anlamlı bir ayrıntı var! 13

Böylece Leyla ile Mecnun ekibi yeniden yola çıkarken yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat eden eski yapımcıları Pınar Odabaş Aktuğ’un hala kalplerinde olduğunu göstermiş oldu.