Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’dan Kardeşlerim dizisine transfer! Peki bu isim kim?

Menajerimi Ara’dan Kardeşlerim dizisine transfer! Peki bu isim kim?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok sevilen ve yeni sezonu büyük bir merakla beklenen Kardeşlerim dizisi için yaz tatli bitti. Ekip çok yakında yeniden sete çıkacak ve yeni sezon için çekimlere başlayacak. Bu arada dizinin oyuncu kadrosunda büyük bir hareketlilik var.

Anne ve babalarıın arka arkaya kaybettikten sonra beş parasız bir şekilde hayatta tutunmaya çalışan dört kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi birçok genç oyuncuyu ilk kez izleyiciyle tanıştırmıştı. Çok genç oyunculardan oluşan kadrosu dizinin en sevilen ve dikkat çekici yanlarından biri olmuştu.

Menajerimi Ara'dan Kardeşlerim dizisine transfer! Peki bu isim kim? 8

Kardeşlerim dizisi geçen sezon final yaparken, bir sonraki sezonda büyük oyuncu değişikliklerinin olacağı kulağa çalınmıştı. Buna göre bazı oyuncular ayrılacak, yerine yenileri gelecekti. Ancak bugüne kadar ayrılan sadece bir tane isim oldu.

Şu ana kadar oyunculardan Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek ekipten ayrıldı. Dizinin senaristi Burcu Över’in ayrılığı da dün ortaya çıktı. Projenin en başından bu yana ekipten yer alan ve başarıya ulaşmasında payı olan Över, Özcan Deniz’in yeni projesi Masum ve Güzel’e geçmişti.

Ancak yeni gelecek olanların ismi de geçiyordu. Bunlardan biri en son Akrep dizisinde rol alan Esila Umut’un diziye katılacağı söyleniyordu. Kardeşlerim oyuncu kadrosuna yeni katılacağı iddia edilen isimlere bir tanesi daha eklendi.

Menajerimi Ara'dan Kardeşlerim dizisine transfer! Peki bu isim kim? 9

Buna göre genç oyuncu Yaprak Medine, yeni sezonda Kardeşlerim dizisinde rol alacak. Aynı zamanda fotomodel olan 25 yaşındaki oyuncu, ilk dizi deneyimini Menajerimi Ara dizisiyle kazanmıştı. Medine, Menajerimi Ara dizisinde Kıraç’ın kızını oynuyordu.