Ana sayfa Sosyal Medya Maalesef doğru! Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, bir mesaj yayınladı! İşte o video…

Maalesef doğru! Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, bir mesaj yayınladı! İşte o video…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, bir süredir ara verdiği dizilere döndüğü şu günlerde, beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kaldı! Oyuncu, merakla beklenen Netflix’in yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin çekimlerine başlamıştı geçtiğimiz hafta. Selahattin Paşalı ile başrolünde oynadığı dizinin heyecanı sarmıştı oyuncuyu.

Çekimlerin başlaması ile birlikte geçtiğimiz günlerde dizinin setinde bir de instagram canlı yayını yapan oyuncu, seti gezdirmiş ve diziyle ilgili bazı bilgiler vermişti hayranlarına.

Bu sırada yeni imajı da ortaya çıkan oyuncunun, dönem kostümleri ve kızıl saçlarıyla görüntüsünü de izleyiciler ilk kez görmüştü. Heyecanla aylardır yeni projesine çalışan, oyuncu koçundan eğitim alan ve aynı zamanda şan dersleri alan oyuncu, ne yazık ki sette koronavirüse yakalandı!

Yaşanan bu talihsizlik medyanın da gündemine düştü. Hazal Kaya hayranları olayın doğruluğu ile ilgili olarak kendisinden bir haber bekledi gün boyunca.

Sonunda çektiği bir video ile durumu anlatan Hazal Kaya, koronaya yakalandığını doğrulayarak hafif atlattığını da belirtti.

Hazal Kaya, “Çıkan haberler maalesef doğru. Ben çok hassas ve dikkatli davranmama rağmen, bütün setçok dikkatli davranmasına rağmen kovit oldum. Ayakta geçiriyorum. Kendimi izole ettim. Ağır bir grip gibi yaşıyorum aslında. Bütün geçmiş olsun mesajlarınıza çok teşekkür ederim. Beni merak etmeyin gayet iyiyim. Böyle böyle hafif hafif atlatıyorum” açıklamasını yaptı.

İşte Hazal Kaya’nın açıklaması…