Ana sayfa Dizi Haberleri Magarsus dizisi başlamadan önce Merve Dizdar’dan seyircilere küçük bir tavsiye geldi!

Magarsus dizisi başlamadan önce Merve Dizdar’dan seyircilere küçük bir tavsiye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Ağustos’ta Blu TV’de yayınlanacak olan Magarsus isimli yeni dijital dizi projesinde Berkay Ateş ile Merve Dizdar, başrolde yer alan isimler arasında bulunuyor. Çağlar Ertuğrul, Ercan Kesal, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar gibi önemli isimlerin bir araya geldiği Magarsus, narenciye ticareti ile uğraşan bir ailenin dram dolu hikayesi olarak öne çıkacak.

Dizinin yayını öncesinde Merve Dizdar ile Berkay Ateş ikilisi, Show TV’de Ömür Sabuncu’nun sorularını yanıtladı. Böyle bir projede yer almaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Merve Dizdar, aynı zamanda rol arkadaşı Berkay Ateş ile çalışmanın da kendisi adına sevindirici olduğunu ifade etti.

Merve Dizdar, “Gayet güzel oldu. Geçen yıldan beri böyle bir maceramız var. Magarsus’tan ben çok mutluyum” dedi.

Dizinin hikayesi Adana’da geçiyor. Narenciye ticaretinde bölgenin önemli tüccarlarından birisi olan ailede iktidarı elde tutma çabasını izleyeceğiniz dizi hakkında Berkay Ateş şunları anlattı:

“Bizim için de aslında dijitalde de görmediğimiz bir tarafından bir hikaye. Bu anlamda senaryo geldiğinde de bizi heyecanlandıran buydu. Gerçekten çok derinlikli karakterler yazıldı. Oyuncuya alan bırakan karakterler. Açılışımızı Berlin’de yaptık ve oradan da ödül aldık.”

Magarsus dizisi başlamadan önce Merve Dizdar'dan seyircilere küçük bir tavsiye geldi! 7

Magarsus’un oyuncu kadrosu üzerinden Berlin Festivali’nde ‘en iyi cast’ ödülü almasından duyduğu mutluluğu ifade eden Merve Dizdar, “Gerçekten müthiş bir cast. Ekipteki bütün oyuncu arkadaşlarımızı ben çok beğendim. Objektif söylüyorum bunu, gerçekten müthiş bir cast” diye konuştu.

Magarsus dizisini izleyeceklere önemli bir tavsiyede bulunan Merve Dizdar, karakterlerin açılmasına izin vermelerini gerektiğini ve hikayenin geliştikçe çok daha ilginç bir hale geleceğini anlattı. Oyuncu, “Git gide artan bir tempo, 2. bölümden sonra çok daha başka şeyler olacak. Seyircinin tepkisini merak ediyorum, ben beğeneceklerini düşünüyorum” dedi.