Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu, ilk sezondan daha bomba hikayelerle dolu olacak! İşte ilk tüyolar!

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu, ilk sezondan daha bomba hikayelerle dolu olacak! İşte ilk tüyolar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceren Karakoç ile Serkan Tınmaz ikilisi, Kızılcık Şerbeti dizisinden önce tanıştıkları için canlandırdıkları Nursema ile Umut karakterlerine de çok iyi adapte olabilmişlerdi. Geçen sezon en iyi çıkış yapan dizilerden birisi olan Kızılcık Şerbeti yeni dönemde de reytingler için büyük bir mücadele verecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ve Umut karakterlerinin hikayesi de milyonlarca izleyicinin dikkatini çekiyor. Ceren Karakoç, izleyicilerin diziyi bu kadar çok merak etmelerinin altında kendi ailelerinden, çevrelerindeki insanlardan veya arkadaşlarından benzer olayları duymaları olduğunu ifade etti. Oyuncu, yeni sezonda da yepyeni ve heyecanlı bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkacaklarını belirtiyor.

Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç ikilisi kısa bir süre Marmaris’te bir araya gelirken, Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu ile ilgili de bilgiler verdi.

Serkan Tınmaz, “Kızılcık Şerbeti’nde bence her zaman enteresan şeyler olur. Biz de çünkü önden hiçbir bilgi almıyoruz. Çok belli şeyler, bizim için de sürpriz olacak. Dizi gerçekten şimdi başlıyor, müthiş bir sezon olacak” açıklamasında bulundu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu, ilk sezondan daha bomba hikayelerle dolu olacak! İşte ilk tüyolar! 7

Kızılcık Şerbeti’nin ikinci sezonda bomba gibi bir hikaye ile girmesini tüm izleyiciler tahmin ediyor. Ceren Karakoç ise aldığı duyumu aktardı ve şöyle konuştu:

“Duyumunu aldığımız, konuştuğumuz şeyler var. İkinci sezon, birinci sezonda daha bomba bir sezon olacak. Eğer duyduğumuz hikayeler karşılık bulursa, bomba bir sezon olacak. Kızılcık Şerbeti şimdi başlıyor.”

Diziye Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından verilen cezalar konusunda da konuşan Serkan Tınmaz, bu süreçte ekip olarak sessiz kalmaya özen gösterdiklerine değindi. Oyuncu, “Sessiz kalmak en doğrusuydu. Sonuç çıktı ortaya. Bir setin durması hoş değil. Böyle güzel bir projenin bu tip şeylerle anılması çok hoş bir şey değil” dedi…

Tüm dizi ekibinin RTÜK’ün aldığı yayın durdurma kararından olumsuz etkilendiğinin altını çizen Ceren Karakoç, sette kamera arkasında çok yoğun bir ekibin çalıştığını hatırlattı. Oyuncu, “Sadece biz durmuyoruz, arkada dev bir kadro var, onların aileleri de duruyor. Ekonomik anlamda herkese bir külfet oluyor. Seyirci o kadar güzel bize destek oldu ki, biz çok da bir şey söylemeye gerek olmadan onlar bizden önce davrandılar. Seyircilerimiz bizi hiç yalnız bırakmadı” açıklamasında bulundu.