Ana sayfa Sosyal Medya Al Sancak dizisi için alınan ani final kararı Gülsim Ali İlhan’ı derinden yaraladı!

Al Sancak dizisi için alınan ani final kararı Gülsim Ali İlhan’ı derinden yaraladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Al Sancak isimli TRT1’in aksiyon dizisinin ikinci sezonda devam etmeyeceğinin yaz döneminde ortaya çıkması dizinin hayranlarında büyük şaşkınlık yaşattı. Dizide Nadya karakteri ile başrolde yer alan Gülsim Ali İlhan, başarılı geçen Gönül Dağı isimli dizinin ardından yeniden TRT1 ekranına Al Sancak dizisiyle dönüş yapmıştı.

Ünlü oyuncu, diziye sezon arası verilmesinin ardından tatile çıktı. Yakın arkadaşı Aslıhan Güner ile de yaz döneminde bir araya gelerek hem tatil yapan hem de öneriler alan Gülsim Ali İlhan, arkadaşının kendisinden daha tecrübeli birisi olduğunu da söylemekten çekinmedi.

Gülsim Ali İlhan gibi tüm dizi ekibi de projenin devam etmeyeceğini bu tatil sürecinde basında çıkan haberlerden öğrendi ve dizinin hayranları gibi oyuncularda da büyük bir şaşkınlık yaşandı.

Gülsim Ali İlhan, “Al Sancak yeni bitti, maalesef böyle bir ani karar alındı. Ani bir karar oldu, tabii ki çok üzüldüm, çok sevdiğim bir iş ve karakter. Nadya’yı canlandırmayı çok seviyordum. Yapacak bir şey yok. Bazen başımızdan geçen olaylar oluyor, inşallah daha iyi projelerle seyircilerin karşısına çıkarım” diye konuştu.

Al Sancak dizisi için alınan ani final kararı Gülsim Ali İlhan'ı derinden yaraladı! 7

Al Sancak dizisinde Uğur Güneş ile birlikte başrolde yer alan Gülsim Ali İlhan, samimi bir şekilde konuşarak çok sevdiği bir karakteri bırakmanın kendisini çok üzdüğünü ifade etti.

Al Sancak dizisinin setinde dövüş ve silah kullandığı sahnelerle izleyicileri etkileyen bir performans ortaya koyan Gülsim Ali İlhan, Nadya karakterini canlandırmayı çok sevdiğini de dile getirdi.

Al Sancak dizisinden sonra yeni projelerle yeniden hayranlarının karşısına çıkacağını hatırlatan oyuncu, gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.