Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Magarsus dizisi hem oyuncuları hem de izleyicileri derinden etkiledi!

Magarsus dizisi hem oyuncuları hem de izleyicileri derinden etkiledi!

tarafından ker_def

BluTV’nin, orijinal dizisi Magarsus’un yayınlanmaya başlaması ile birlikte sosyal medyada bir övgü dalgası da yaşanıyor. Dizinin karakterleri için seçilen oyuncuların çok iyi olduğunu ve bu tercihlerin de başarıda rol oynadığını düşünen çok sayıda izleyici var.

Geçtiğimiz perşembe ilk iki bölümü yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Magarsus’un başrollerinde yer alan Çağlar Ertuğrul, Berkay Ateş ve Merve Dizdar çok etkili performanslar ortaya koyuyor. Usta oyuncu Ercan Kesal’in de harika bir karakter sunumu yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Magarsus dizisinin kamera arkası görüntülerinde oyuncuların sahne çekimleri sırasında eğlendiği anlar da kameralara yansıdı.

İsmini Adana’da bir antik kent olan Magarsus’tan alan dizinin çekimleri Karataş, Sarıçam, Yumurtalık gibi farklı ilçelerde gerçekleşti. Liman sahneleri için özel liman inşa edildi.

Çekimleri 9 Hafta süren dizi hakkında konuşan yönetmen ve senarist Yunus Ozan Korkut, şunları söyledi: “Kendi çocukluğumuzdan, kendi bildiğimiz bir hikayeyi anlatalım dedik ve bir karakter draması yapmak istedik. Tüm amacımız karakterlerin değişimi ve dönüşümüyle ilgiliydi. Biz yazarken bu kadar büyük bir şey yazdığımızı tahmin etmemiştik.”

Dizinin başrol oyuncularından Berkay Ateş; “Hayatım boyunca böyle bir karakteri oynayacağımı tahmin etmezdim” dedi.

Dizide Turgut karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, senaryoyu çok beğendiğini ve ilk üç bölümü soluksuz okuduğunu dile getirirken, Merve Dizdar ise “İnanılmaz bir senaryoydu” yorumunda bulundu.

Dizinin müziklerinde Charngo adında Güney Amerika’ya özgü bir müzik aleti kullanıldı. Ayrıca müzikler başarılı müzisyen Toygar Işıklı tarafından bestelendi.