Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan’ın hayranları hem yeni diziyi hem de sosyal medya başarısını kutluyor!

Halil İbrahim Ceyhan’ın hayranları hem yeni diziyi hem de sosyal medya başarısını kutluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli günlük dizi ile büyük bir başarı kazanan Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medya ortamında da kendisine güçlü bir destek buluyor. Son 2 yıllık süreçte büyük bir kariyer sıçraması yapan oyuncu, ismini yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarına da duyurmayı başardı.

Halil İbrahim Ceyhan’ın Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerinde sadık ve etkili bir hayran kitlesi bulunuyor. Sosyal medyada oyuncuyu desteklemek adına her gün binlerce paylaşım yapan bu tutkulu hayran kitlesi, oyuncuya övgü dışında hiçbir yorumu da kabul etmiyor.

Tutkulu hayran kitlesi özellikle yeni dizi Kirli Sepeti’nin kadrosunda yer alması dolayısıyla son günlerde oyuncu ile ilgili yüzbinlerce paylaşım yaptı. Yeni sezonda Kirli Sepeti dizisinde Melisa Döngel ile partner olan oyuncu, haftalık bir televizyon dizisinde yer alarak isminden daha çok söz ettirecek gibi gözüküyor.

Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi ile ilgili haberleri coşkulu bir şekilde karşılayan tutkulu hayran kitlesini harekete getiren bir başka gelişme daha yaşandı.

Nubia Magazin dergisinin yaptığı 2023 yılının en yakışıklı erkek oyuncu anketinde kullanıcıların oyları ile  Halil İbrahim Ceyhan üçüncü sırada yer alıyor.

Oyuncunun görüntülerinin de yer aldığı bu anket ile ilgili paylaşımlar yapan hayranlar ünlü oyuncunun sosyal medya ortamında da böyle olumlu bir gelişme ile bahsedilmesinden son derece memnun kaldı.

Halil İbrahim Ceyhan ise bu tutkulu hayran kitlesinin desteği ile Kirli Sepeti dizisinde sezon boyunca sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerin başında olacak gibi gözüküyor.