Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Şenler’den bir dizi karakterine daha duygusal veda!

Ezgi Şenler’den bir dizi karakterine daha duygusal veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Ezgi Şenler, kariyer yolculuğunda bir kez daha reytinglerin olumsuz etkisi ile karşılaştı. 1993 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2016 yılında Bodrum Masalı dizisi ile başladığı oyunculuk yolculuğunda önemli deneyimler elde etti.

Bodrum Masalı dizisinde uzun süre yer alarak iyi bir fırsat bulan oyuncu; Nefes Nefese, Canevim, Çatı Katı Aşk gibi dizilerde ise reytinglerin olumsuz etkilerini erken finaller ile yaşadı. Ancak bu süreç TRT1 ekranında çok başarılı bir çıkış yapan Teşkilat dizisiyle bozuldu. Teşkilat projesinde Pınar karakteri ile ilk iki sezonda başarılı bir oyunculuk sergileyen Ezgi Şenler, 2023 yılının yaz döneminde de atv’nin Üvey Anne dizisinde Nisan karakteri ile ekrana geri döndü.

Ancak Üvey Anne dizisi reytingler nedeniyle 8. bölümüyle birlikte final yaptı. Ezgi Şenler için de bu durum yeni bir dizi talihsizliği olarak kayıtlara geçti.

Oyuncu, sosyal medya üzerinden Nisan karakterine duygusal ifadelerle veda etti:

“Nisan… Hikayemiz kısa sürdü ama senin zaten bana ihtiyacın yok. O kadar aklı başındasın ki. Teşekkür ederim. Tüm ekibin emeğine sağlık. Ama en büyük teşekkür izleyicilerimize. İyi ki varsınız.”

Ezgi Şenler'den bir dizi karakterine daha duygusal veda! 7