Ana sayfa Sosyal Medya Magazin D sunucusu Tara de Vries, ekranlara oyunculuk projeleriyle geri dönmeye hazır!

Magazin D sunucusu Tara de Vries, ekranlara oyunculuk projeleriyle geri dönmeye hazır!

tarafından kadir kadir
Tara de Vries

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Tara de Vries, geçtiğimi yaz süresince Kanal D’de yayınlanan Magazin D Yaz programının sunuculuğunu üstlenmişti.

Oyunculuk çalışmalarını sürdüren Tara de Vries, bir süredir ortalarda gözükmüyordu. Amsterdam’dan yeni dönen tescilli güzel, önceki gün Nişantaşı’nda muhabirlerin hakkında merak edilen sorularını cevapladı.

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz’ın kızı olan Tara de Vries, programın ardından 5 aydır sıkı bir şekilde oyunculuk eğitimi aldığın belirtti. Hollanda doğumlu güzel bu süreçte bir yandan oyunculuk konusunda kendisini keşfederken diğer yandan da aldığı diksiyon eğitimlerileriyle Türkçesini de geliştirmiş. Artık daha güzel Türkçe konuştuğuna dikkat çeken Vries, oyunculuk için hazır olduğunu ifade etti.

Magazin D sunucusu Tara de Vries, ekranlara oyunculuk projeleriyle geri dönmeye hazır! 2

Oyuncu olarak kameranın karşısına geçmek ile sunucu olarak geçmek arasında çok farklar olduğunu da söyleyen Tara de Vries, Şubat ayından sonra sürpriz projelerle ekranlara geri döneceğini ifade etti.

Tara de Vries en son ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’ın Mustafa Ceceli ve Merve Özbey ile birlikte seslendirdiği, yeni albümü Piyanist 2’nin çıkış parçası olan Durum Çok Acil’in klibinde yer aldı.