Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serel Yereli’den öz eleştiri! Ne kadar yargılandıysam, o kadar yargıladım!

Serel Yereli’den öz eleştiri! Ne kadar yargılandıysam, o kadar yargıladım!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Dilay Korkmaz’ın sunduğu 23 Eylül 2018 tarihli Magazin D Pazar programında Bodrum Masalı dizisinde Alara karakteriyle ünlenen Serel Yereli röportajı vardı.

İngiltere’de müzik çalışmalarına başladığı için oyunculuğu bırakan Yereli, artık şarkıcılıkta ilerlemek istiyor.

İngilizce olarak “One Thing” isimli şarkısıyla ortaya çıkan Yereli, bir hayli beğeni toplamıştı.

Sosyal medyadaki cesur paylaşımları ve sözleriyle de olay yaratan Yereli, İngiltere’den yurda döndü.

Babasının 9 yaşında yalnız başına İngiltere’ye gönderdiğinden bahseden Yereli, “Annem İngilizce öğretmeni. Annem karnından beri benimle İngilizce konuşuyor. Dinlediğim müzikler her zaman öyle oldu” diyerek, İngilizce’ye çok aşina olduğundan bahsetti.

İstanbul’a dönüşü için Yereli, “Paraya da ihtiyacım olduğu için döndüm birazcık para kazandım tekrar gittim. Orada şimdiki menajerim Gizem ile tanıştık. Ben de İtalya’da müzisyenlerle melodi eğitimi, şarkı yazma eğitimi alıyordum. Bu süreçte para kazanmak için İtalya’da otellerde şarkı söyledim. Bayağı güzel bir deneyimdi” açıklamasında bulundu.

Şarkısının bu kadar beğenileceğini hiç beklemediğini söyleyen Yereli, öz eleştiride de bulundu.

“İnsanların çok yereceğini düşünüyordum. İnsanların bu kadar destek vereceğini, inançlı ve vizyonlu insanların desteğini alacağımı beklemiyordum. Çok mutlu oldum” diye konuşan Yereli, bu kadar çok beğenilmesine neden şaşırdığı sorusuna ise şunları söyledi:

“Performans ödevi gibiydi benim için. Türkiye’de duyulmaz diye düşünüyordum. Çünkü Türkiye’de duyulan şeyler farklı olur gibi düşünüyordum. Ama gerçekten yargılamışım. Ne kadar yargılandıysam o kadar yargılamışım. Yanlış bir tepki olmuş.”