Ana sayfa Dizi Fragmanları ATV’nin Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde yer aldığı yeni bombası Hakim dizisinde işler hızlandı!

ATV’nin Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde yer aldığı yeni bombası Hakim dizisinde işler hızlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ABD’de yayınlandığı dönem büyük tartışmalar yaratan Your Honor dizisinin Türk versiyonu Hakim cephesinde çalışmalar hızlandı. Başrol oyuncusu ve kanalı belli olan diziden ilk tanıtım geldi.

Hakim dizisinin çekileceği çok uzun süre önce duyurulmuştu ancak başrolünde oynayacak isim için çok titiz bir çalışma sürdürülüyordu. Dizinin ABD versiyonunda Hollywood’un en başarılı oyuncularından Bryan Cranston’ın oynadığı çok için Türkiye’de de çok başarılı bir oyuncu gerekiyordu.

Rol için önce Haluk Bilginer sonra da Oktay Kaynarca’nın adı geçti. Ancak ikisi de olmadı. Ve nihayet kısa süre önce başrol oyuncusu için Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biri olan Erdal Beşikçioğlu ile anlaşıldığı açıklandı.

Ardından dizinin yayınlanacağı kanal da ortaya çıktı. Dizinin yayıncısı atv oldu ve ilk fragman da bir hayli etkileyici bulundu. Başrol oyuncusu ve kanalın belli olmasıyla dizi için çalışmalar hızlandı ve ilk tanıtım geldi. Oldukça çarpıcı olan ilk tanıtımda anlıyoruz ki Hakim dizisinde vicdan kavramı sorgulanacak.

Hakim dizisinin başrol kadın oyuncusu Ebru Özkan. Ayrıca Burak Dakak ve İlayda Alişan da dizinin genç oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in üstlendiği dizi, insanların kendilerini sorgulayacağı, adalet ile vicdanı arasına sıkışan bir hakimin neler yapabileceğini anlatacak yeni dizi heyecanlı anlarıyla da dikkat çekecek.

Hakim dizisinin hangi gün yayınlanacağı henüz belli olmadı. Hakim’in hangi dizilere rakip olarak çıkacağı büyük bir merakla bekleniyor.