Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi daha başlamadan ayrılık yaşandı!

Mahkum dizisi daha başlamadan ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmeyen Mahkum isimli dizi için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin farklı ve dikkat çeken bir hikayesi var.

Kızını öldürmekle suçlanan Fırat Bulut isimli savcının suçsuzluğunu kanıtlama hikayesi olarak öne çıkan Mahkum, Innocent Defendant isimli yapımın uyarlaması olacak. Mahkum dizisi için uzun süredir ekip çalışıyor ve yoğun tempoda ortaya kaliteli bir yapımın çıktığına yönelik duyumlar da var.

Fragmanı da yayınlanan Mahkum’un başrollerinde Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ile birlikte; Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş gibi önemli isimler bir araya geldi.

Mahkum dizisinde önemli bir değişiklik de yaşandı. Altan Gördüm’ün dizide yer alacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Ancak usta oyuncunun canlandıracağı karakter ile ilgili yapılan değişiklik bir ayrılık getirdi.

Mahkum dizisi daha başlamadan ayrılık yaşandı! 1

Altan Gördüm, yaşı büyütülen karakterde yer alamayacağı için Mehmet Ulay ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Mahkum dizisi için hazırlıklar sürerken, yayın tarihi konusunda herhangi bir netlik yok. Fox TV’nin haftanın 7 günü için bir dizisi var ve düşük reytingler alan projelerden birisi yayından kaldırılmadan Mahkum’un da başlama şansı yok.