Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı veya Elbet Bir Gün final yaparsa Fox TV yeni dizisini hazırladı!

Elkızı veya Elbet Bir Gün final yaparsa Fox TV yeni dizisini hazırladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Fox TV ekranında yayınlanan diziler başarılı projeler olarak ortaya çıkmış olsa da izleyicilerin tercihleri arasında üst sıralarda yer almıyor. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları isimli dizilerini bitiren Fox TV’nin iki önemli yapımı da sıkıntılı bir süreç yaşıyor.

Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli yeni diziler hafta sonu için düşünüldü ve ekranda yer almaya devam ediyor. Ancak her iki dizi açısından da işlerin iyi gitmediğini reyting sonuçları ortaya koyuyor.

Cumartesi akşamları Elkızı bir miktar daha iyi sonuçlar alırken, Pazar akşamları Elbet Bir Gün dizisi iyi bir başlangıç yapamadı. Fox TV, reytingi düşük olan dizilerini yayından kaldırma konusunda tereddüt etmiyor. Bu durum da Mahkum dizisinin ekrana gelmesinin akın bir zaman sonra olabileceğine işaret ediyor.

Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin ilginç bir hikayesi var. Onur Tuna’nın canlandırdığı idealist savcı karakteri hafıza kaybı yaşayacak ve bir anda kendini çok kötü bir suçlama ile karşı karşıya bulacak.

Savcı Fırat Bulut, büyük bir komploya uğrayacak. Bir sabah uyandığında kendisini cezaevinde bulacak olan savcı, kızını öldürmekle suçlanacak. Hem kendi masumiyetini kanıtlamak hem de gerçek suçluları bulmak için büyük bir mücadele içine girecek olan Savcı Fırat Bulut karakterinde Onur Tuna’yı izleyeceksiniz. İki sezon Mucize Doktor dizisinde Ferman isimli cerrah karakterine hayat veren Onur Tuna, yeni sezonda çok farklı bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Innocent Defendant isimli yabancı diziden uyarlanan Mahkum’un dikkat çeken bir hikayesi ve etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Onur Tuna dışında dizide yer alan isimler şöyle:

“İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever, Mehmet Ulay.”