Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci’nin yaşadığı boy sorunu şimdi Seray Kaya’nın peşinde!

Sevda Erginci’nin yaşadığı boy sorunu şimdi Seray Kaya’nın peşinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci ile Onur Tuna’yı izleyiciler Yasak Elma dizisinde birlikte seyretmişti. Yasak Elma’nın ilk iki sezonunda Zeynep ile Alihan karakterlerine hayat veren ikili, dizi dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden birisi oldu.

Sevda Erginci ile Onur Tuna arasındaki boy meselesi o kadar çok habere konu oldu ki, uzun süre hem gazetelerde hem de sosyal medyada gündemden düşmemişti. Sevda Erginci’nin boy konusunu önemsemeyen sözleri, Onur Tuna’nın ise meseleye dair pek de ilgili olmamasına rağmen sosyal medyada yapılan espriler akıllarda kaldı.

Sevda Erginci'nin yaşadığı boy sorunu şimdi Seray Kaya'nın peşinde! 9

Şimdi de benzer bir durum ile Seray Kaya’nın karşılaşma durumu var. Mahkum dizisi Fox TV’de başlıyor ve iki başrol oyuncusu arasında yine ciddi bir boy farkı var.

Seray Kaya 1.66 boyunda. Sevda Erginci 1.59 boyundaydı… İki oyuncunun arasında sadece 7 santimlik fark var. Ancak Onur Tuna onlara nazaran çok uzun.

Sevda Erginci'nin yaşadığı boy sorunu şimdi Seray Kaya'nın peşinde! 10

1.95 boyundaki Onur Tuna ile 1.66 boyundaki Seray Kaya’nın sahneleri şimdiden dikkat çekmeye başladı. Diziden yayınlanan fotoğraflar Seray Kaya ile Onur Tuna arasında görüntü açısında bir uyuşmazlık olduğunu hemen fark edecektir.

Seray Kaya, rol arkadaşına bakmak için boynunu bir hayli yukarı kaldırmak durumunda ve ayakta sahnelerde bu boy konusu dikkat çekiyor.

Sevda Erginci'nin yaşadığı boy sorunu şimdi Seray Kaya'nın peşinde! 11