Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinde asıl dikkat edilecek isim İsmail Hacıoğlu!

Mahkum dizisinde asıl dikkat edilecek isim İsmail Hacıoğlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında büyük bir beklenti oluşturan Mahkum dizisinin en önemli isimleri başrolde yer alan Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu olarak öne çıkıyor. Dizide Seray Kaya ve Melike İpek Yalova da başrollerde yer alan oyuncular olarak gözüküyor.

Mahkum dizisi Innocent Defendant isimli yapımdan uyarlandı ve Güney Kore yapımı olan orijinali çok başarılı oldu. Mahkum dizisinin de Fox TV ekranında iyi bir çıkış yapması bekleniyor.

İlk bölümü 14 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin ikinci bölümünün 16 Aralık Perşembe akşamı izleyici ile buluşacağı ve sonraki haftalarda perşembe akşamları yayınlanmaya devam edeceği Fox TV tarafından açıklandı.

Mahkum’un fragmanlarını izleyenler İsmail Hacıoğlu gerçeği ile karşılaşıyor. Dizide ikiz kardeşleri oynayan ve zıt karakterli iki kişiyi canlandıran olan oyuncu, yine zorlu bir görevi üstlendi.

Mahkum dizisinde asıl dikkat edilecek isim İsmail Hacıoğlu! 2

Daha önceki rollerinde İsmail Hacıoğlu’nun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu, karakterlere ne kadar başarılı şekilde girdiğini herkes biliyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da bu duruma dikkat çekti ve Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu’nun öne çıkacağını şu sözlerle ifade etti:

“Ben İsmail Hacıoğlu üzerinde durmak istiyorum. Çok farklı rollerde izledik. ‘Çocuk’ dizisinde Merve Çağıran ile olan sahneleri etkileyici bir ‘nefret ve aşk’ halini bizlere anlatıyordu. ‘Ayla’ ile dünya çapında bilindi Hacıoğlu. Her sene film, dizi ne varsa, yapıyor. Sonuçta külliyata baktığımızda, karışımızda iyi bir oyuncu var. ‘Mahkum’da ikiz kardeşleri oynuyor zıt karakterli.”