Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Sana Söz dizisi Müge Anlı detayına rağmen tutmadı!

Star TV’de Sana Söz dizisi Müge Anlı detayına rağmen tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sana Söz isimli Star TV dizisi salı akşamları büyük bir beklenti ile yayına başladı. Polisiye dram türündeki dizinin farklı bir havası vardı. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya gibi iki önemli ismin başrolde yer alması da beklentiyi artırdı.

Ancak televizyon izleyicileri Sana Söz dizisine yeterince ilgi göstermiyor. Salı akşamları yayınlanan dizi, diğer önemli yapımların arasında adeta kayboldu… Destan, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizilerin yüksek reytingleri salı akşamlarını belirliyor.

Sana Söz dizisi ise her hafta düşen reytingleri ile sevenlerini üzlemeye devam ediyor. Dizinin hikayesinde yer alan bazı detaylar çok öne çıktı. Mesela, ünlü sunucu Müge Anlı’nın yılladır televizyon ekranında yaptığı cinayetleri çözme ve kayıp insanları bulma durumu dizinin hikayesinde de yer alıyor.

Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Elif Karaca karakteri aslında Müge Anlı’nın diziye yansımış hali oldu. Bu detayın izleyicileri hikayeye çekeceği düşünülmüştü. Ancak beklendiği gibi olmadı.

Müge Anlı yıllardır atv’de büyük popülerlik ile önemli olayları çözmek için çaba harcıyor. Bu gerçekliğin diziye yansıması güzel bir bakış açısı olsa da izleyicileri Sana Söz dizisine çekmeye yetmedi.

Erkan Petekkaya’nın polis rolündeki başarısına ve etkili oyunculuğuna rağmen Sana Söz dizisinin reytingleri iyi gelmiyor.

Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde mafya karakteri Sadi ile öne çıkan Erkan Petekkaya, hayranlarını yine mest eden performans sergiliyor. Oyuncuyu polis karakterine çok yakıştıranlar, geçen sezon da mafya rolündeki başarısını çok konuşmuştu.

Karakter yaratma konusunda Erkan Petekkaya’nın ne kadar iyi olduğu bu zıt karakterlerdeki başarısıyla bile görülebilir.