Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde gidişatı değiştirecek büyük hamle!

Mahkum dizisinde gidişatı değiştirecek büyük hamle!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mahkum isimli dizinin 4. yeni bölümü izleyicilerle 30 Aralık’ta buluşacak. Yeni bölümde yine çok heyecanlı anlara şahitlik edeceksiniz.

İsmail Hacıoğlu’nun Savaş ve Barış karakterleri ile oyunculuk resitali sergilediği dizide Onur Tuna’nan performansının daha iyi olabileceğini düşünen izleyiciler, yeni bölümü de heyecanla bekliyor… Peki 4. bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

“Yalnız değilsin Savcı. Bütün insanlar mahkum. Kimi özgürlüğe, kimi köleliğe…” İşte bu sözün dikkatleri çekeceği dizide; hücre duvarına kazıdığı ipuçlarının peşinde olan Fırat, Hacı’yı köşe bucak arar. İpuçlarını vermeye kolay kolay niyetli olmayan Hacı, Fırat’ı büyük riske sokacak isteklerin peşindedir.

Mahkum dizisinde gidişatı değiştirecek büyük hamle! 7

Fırat bir yandan ipuçlarını kovalarken diğer tarafta Cemre, davanın seyrini değiştirecek bir hamle yapar. Yeniden olay yeri canlandırma için savcılığı büyük baskı altına almıştır.

Savaş’ın geçmişinden gelen gizemli kadın Ferda, Barış’ın hayatını allak bullak eder. Zarfları kimin yolladığını çözmeye çalışırken, bir de bu kadının ortaya çıkması Barış’ı iyiden iyiye köşeye sıkıştırır. Yoksa o zarfları yollayan Ferda mıdır? Barış, Sasha’nın da yardımıyla bu çok bilinmeyenli denklemi çözme mücadelesine girişir…