Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Kırmızı Oda’dan sonra yönetmen Cem Karcı için büyük dizi sınavı!

Hercai ve Kırmızı Oda’dan sonra yönetmen Cem Karcı için büyük dizi sınavı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen yönetmen Cem Karcı, 2012 yılından bu yana dizi yönetmeni olarak birbirinden farklı projelerde yer aldı. 2004 yılında asistan olarak başladığı sektörde kısa sürede yükselen Cem Karcı, birbirinden önemli dizilerin de yönetmeni olarak dikkatleri çekiyor.

Uçurum isimli dizi ile başladığı yönetmenlik kariyerinde, Karadayı gibi fenomen bir yapımı çeken Cem Karcı, ardından dikkat çeken projelerle yoluna devam etti.

Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı, Siyah İnci ve Gülperi gibi iz bırakan projelerin yönetmeni olan Cem Karcı, son yıllarda ise milyonların sevdiği Hercai dizisinin yönetmeni olarak öne çıktı.

Hercai ve Kırmızı Oda'dan sonra yönetmen Cem Karcı için büyük dizi sınavı! 8

Akın Akıözü ve Ebru Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı Hercai dizisinde hazırlıkları yapan ve ilk 34 haftalık dönemi çeken Cem Karcı, haklı bir şöhret elde etti.

Dizinin dünyanın dört bir yanında yayınlanması da ünlü yönetmenin başarısını katladı… Geçen sezon Kırmızı Oda isimli dizinin de reyting rekorları kırmasına katkı sunan Cem Karcı, yaz aylarında ise İlk ve Son isimli Blu TV projesi ile göz doldurdu.

Cem Karcı’nın 2022 yılında başına geçtiği yeni dizi ise Çağatay Ulusoy’un yeniden ekrana dönüş nedeniyle büyük önem taşıyor.

Süslü Korkuluk isimli dizi için Barcelona’dan geri dönen Cem Karcı hazırlıklara da başladı.

Hercai ve Kırmızı Oda'dan sonra yönetmen Cem Karcı için büyük dizi sınavı! 9

TV8’de yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinin yakında ilk fragmanının yayınlanması bekleniyor. Çağatay Ulusoy’a kimin eşlik edeceği merakla beklenirken, Cem Karcı ise çekimler öncesi son hazırlıkları yürütüyor.