Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde yeni sürprizlere hazırlıklı olun!

Mahkum dizisinde yeni sürprizlere hazırlıklı olun!

tarafından ker_def

Mahkum dizisi geçtiğimiz hafta ilk iki bölümüyle müthiş bir çıkışa imzasını attı. Dizi artık perşembe akşamlarının en iyi yapımları arasına yazıldı. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansları da sosyal medyada sıklıkla konuşulacaktır.

Mahkum dizisi hayranları sabırsızlıkla 3. bölümü bekliyor. 23 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 3. bölümde neler olacağı konusunda bazı detaylar ortaya çıktı. Yeni sürprizler izleyicileri bekliyor. İşte dizinin 3. bölüm özeti ve etkileyici yeni bölüm fragmanı:

Mahkum dizisinde yeni sürprizlere hazırlıklı olun! 7

Cinayet günü verdiği ifadeyi okuyan Fırat, deliye döner. Suçunu kabullendiği anda Cemre’nin sorduğu sorularla, yeni bir açmazın içinde bulur kendini. Soruşturmayı derinleştirip detayların peşine takılan Cemre, yeni ipuçlarıyla Tahir’in karşısına çıkar.

Savaş Yesari rolünü başarılı şekilde sürdüren Barış, babasının talimatı ile yeni bir sınavla karşı karşıya kalır. Eskrim sporunda başarılı olan Savaş’ın yerine, bir şampiyonla karşı karşıya gelecektir. Gösteriye hazırlanırken hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.